bloggheader6

Åtta minnen och historier.

Skrivet av Caroline Eriksson 03.05.2017 | 0 Kommentarer

Nu ska jag visa er åtta bilder och berätta historien bakom dem. Ba för att det var så roligt för mig att få minnas tillbaka till just dessa dagar.

 

Skarmavbild 2017 05 02 kl. 23.07.42

 

Hur får man en bitchig katt att verka trevlig? Jo, man lägger till en pratbubbla (hur fick jag ens dit den på telefon?!) och skriver HIGH FIVE!!!

Det du skådar är min alldeles första instagrambild. Om man bortser från den jag panikraderade, eftersom jag först trodde instagram var ett redigeringsprogram.

 

Uppladdad 12 april, 2012.

 

Skarmavbild 2017 05 02 kl. 23.07.55

 

ÅÅÅH. Det här är från villaavslutningen 2012. Världens roligaste och galnaste kväll. Det var tydligen svårt att toppa kvällen, eftersom vi inte haft så stor fest i byn sen dess. Vi hyrde gräsmattan (för vi ville inte av misstag att huset skulle bli förstört av galningar) vid Vägviken och la upp ett stort partytält. Festade och dansade tills mitt i natten.

Det var tydligen roligare att ställa i ordning partytältet, för dagen efter var det ba jag, Fredrik och två krapulanter som hjälpte till att städa upp. Jag hittade en kräfta på utedasset. En äldre karl i mopobil hade hunnit vara och ta all vår pant.

 

Uppladdad: 24 augusti, 2012.

 

Skarmavbild 2017 05 02 kl. 23.08.09

 

Jag gjorde min dagispraktik på min gamla arbetsplats och hade en förträfflig tid. Till exempel så blev jag en prinsessa (jag till höger) och förevigade den vackra bilden med att ta en bild av teckningen jag fick med mig hem.

Minns ännu idag (så glömsk är jag inte) vem konstnären är.

 

Uppladdad: 13 november, 2012.

 

Skarmavbild 2017 05 02 kl. 23.08.20

 

Det roligaste med min utbildning var  *padam padam*  ANATOMI. Tyckte till och med att proven var så lätta att jag ritade till egna sträck och fyllde i alla prov med vad alla ben, muskler, nerver och liknande hetter på både svenska och latin. 

Kanske hade jag så lätt att lära mig för att jag 1. Var intresserad och 2. ritade såna här färgglada teckningar. Skulle jag få för mig att skola om mig ännu en gång så blir det absolut bioanalytiker som skulle vara intressant. 

 

Uppladdad: 11 februari, 2013.

 

Skarmavbild 2017 05 02 kl. 23.08.38

 

Åh fy tusan. Den här morgonen minns jag som igår. Kommer väl aldrig att glömma den. Jag hade nyss flyttat till landet och var som inte van med hur mycket snö det kan komma under en natt, utan att något har blivit gjort åt det. 

Fredrik hade en ledig dag och jag hade inte hjärta att väcka honom för att berätta om hur det såg ut utomhus. Dessutom hade jag ganska bråttom att komma iväg till stan, för jag studerade fortfarande. 

 

40 OTROLIGA MINUTER tog det för mig att köra från Petalax till Malax, som annars ba skulle ta 15 minuter. 40 MINUTER! Jag panikstannade vid pappadagis och ringde Fredrik för att fråga vad jag ska göra. "Ba kör" sa han, som fortfarande sov. Hann bli insnöad av en traktor innan jag fortsatte färden, och överlevde.

Fredrik hade sen förstått hur mycket snö det faktiskt fallit under natten, och jag möttes av makaronilåda och en tidning att läsa när jag kom hem. 

 

Men höni. Det här, om något, är takatalvi. Något positivt med denna bild är att det inte har varit en vinter som denna, sen den där dagen.

 

12 mars, 2013. 

 

Skarmavbild 2017 05 02 kl. 23.08.48

 

Eftersom det var en så bra vinter, som du såg på förra bilden, köpte Fredrik snöskoter och en passlig halare att ha på sig. Den var funktionell.

Och det är lite sorgligt, för det har ju inte varit sån här vinter sen han köpte en snöskoter.  

 

26 mars, 2013.

 

Skarmavbild 2017 05 02 kl. 23.09.00

 

Den här bilden tog jag på en dag med mycket flow. Så här skrev jag:

 

Flow 1: Fick tillbaka min smarta telefon som varit på service.

Flow 2: Fick arbete.

Flow 3: Kärlek i mitt liv.

Flow 4: Tre underbara katyer (var så glad så jag extrakollade inte stavningen).

Flow 5: Nyduschad (räknas som flow att man orkar tvätta sig) och

Flow 6: HELG HALLELUJA! ("ledig helg halleluja" började jag säga sen)

 

14 juni, 2013 (vilket betyder att jag får ålderstillägg på lönen nästa år, ba int sote sätter stopp för såna saker).

 

Skarmavbild 2017 05 02 kl. 23.09.14

 

Jag brukar ju skriva att Fredrik har mer tålamod än mig, och nu kanske ni förstår hur pass med tålamod som finns i karln. Till hans ena födelsedag, fick han en sak av mig som kunde forma sig efter saker man tryckte emot den. Nå, några pinnar hade hakat upp sig och den fungerade inte optimalt längre.

Min tanke var att köpa en ny till honom, men han hade andra planer. En söndag tog han bort varenda pinne - ba för att lägga dem dit på plats igen. Den blev som ny.

 

SÅ MYCKET TÅLAMOD HAR HAN. 

 

13 oktober, 2013. 

 

 

Och det var åtta bilder från många år sen tillbaka. Nu är det ba att skapa nya minnen att minnas tillbaka till.

 

 

Kommentarer

Ingen har kommenterat ännu

Skriv en kommentar