blogghedaear

Attackerande frassar, noll spenderande och vaken i 20 timmar med ny hobby.

Skrivet av Caroline Eriksson 01.04.2018 | 0 Kommentarer

Det här var påsken jag:

- Utan att egentligen veta av det önskat att arbeta morgonskift den dagen största delen av landet låg i krapula. Har ingen aning om jag sist och slutligen hade farit ut och dansat i fredags, om jag hade varit ledig på lördagen, men sannolikheten för det är inte stor. Däremot var det riktigt behagligt att arbeta under påsk, då resten av världen pausar lite grann. Att arbeta på röda dagar ger en lite känslan av att man får se och uppleva lite mer än alla andra. 

- Inte spenderat ett penni. Storhandlade med Fredrik i torsdags och slog rekord på flera plan. Till exempel var det snabbaste shoppingrundan någonsin, billigaste och har fortfarande mat så jag klarar mig för flera dar framöver. Ändå är det roligt att se hur otroligt mycket folk det var i farten på torsdagen och lördagen, ba för att butiken skulle vara stängd två dar under påskhelgen. Världen går inte under. Man behöver inte handla så mycket.

- Var vaken 20 timmar i sträck. Berodde på att jag steg upp okristligt tidigt för arbete och att jag ville hållas vaken för att umgås med vänner igår kväll, men till sist tog jag mitt förnuft till fånga och tackade för en trevlig kväll och for hem.

- Jagat en av de frassar som springer här om dagarna och strittar, pissar och slåss med våra katter. Fantomen blev attackerad på fredagskvällen, vid sin egen framdörr, av en frass som sprungit vid huset hela dagen. Och då brast mitt hjärta. 

- Det här var påsken jag började sticka, efter flera års paus. I skrivande stund så far mina fingrar på lite hur som helst över tangentbordet, eftersom jag har en otroligt träningsvärk. Men för tio minuter sen blev jag helt och hållet klar med mina orangea sticka strumpor, och ska nu googla hur man pressar dem, för de äldre typerna jag träffar menar att man ska göra det. Nästa projekt kanske (men bara kanske) blir en tröja. 

 

Jag är i alla fall glad över att ha fått koppla av riktigt på riktigt denna helg och bara fått göra precis det jag vill. 

(läs: gått runt i pyjamas, stickat och ätit god mat.)

 

29745217 10155945249388880 1098166921636793907 o

 

Och jag har inte gått på något första april skämt.

Kommentarer

Ingen har kommenterat ännu

Skriv en kommentar