bloggheader6

Bästa födelsedagen på länge.

Skrivet av Caroline Eriksson 26.09.2016 | 1 Kommentarer

Nu är jag ett år äldre, klokare och snyggare. Min födelsedagspresent till mig själv var att ta en helg då jag gör precis vad jag vill. Och jag ville tydligen inte blogga. 

 

Istället firade jag min födelsedag i lördags med att sova till 10 på morgonen. Vaknade upp med alla katter omkring mig. De får egentligen inte vara i sängen men det struntade katterna i då. Det struntade jag också i. Drack måriskaffi länge. Nästan i två timmar. Gick runt i pyjamas halva dagen. Sjöng låtar med främlingar på Smule-appen. Sminkade mig och lockade håret. 

 

Och så öppnade jag födelsedagspresenter. Klarade alltså av att vänta med att öppna brevet från mamma, som jag bloggade om tidigare förra veckan. Innehållet i brevet hjälpte mig att klicka hem det jag längtat efter länge. Det får ni se i morgon eller övermorgon när den kommit hem. Av kärleken fick jag en stor  (liten storlek, stor kapacitet)  hårddisk där jag ska spara alla mina fotografier. Bara teknikprylar, allt jag önskat och behövt. <3 

 

Ibland under tidigare födelsedagar kan jag ha tänkt tanken: "Jaha, är det så här det ska kännas?". Speciellt då jag fyllde 19 år och fick stopp i toaletten. Fick samtidigt IBS, så tajmingen var inte den bästa.

Den här födelsedagen tänkte jag samma, men med en annan känsla. Det var bara kärlek och glädje detta år. 

Jag njöt av att bara ha en lugn helg, tillsammans med min kärlek, god mat, lugn och ro. 

 

Och jo. Jag åt LCHF smörgåstårta. Banne mig vad gott det var. 

IMG 8208

Kommentarer

  • Nina 26/09/2016 4:26pm (7 år sen)

    Grattis i efterskott fina du!

Skriv en kommentar