bloggheader6

Bästa loppisfyndet!

Skrivet av Caroline Eriksson 27.09.2016 | 2 Kommentarer

Igår var jag på loppis. Mest på jakt efter nya kläder åt mig, men där var det ingen lycka. De kläderna som inte var noppriga eller urtvättade med svettfläckar, kostade lika mycket som splitternya kläder. He va na. 

 

Missade säkert många skatter igår, för när jag fokuserar på något så är det som att mina ögon inte ser något annat än det jag är på jakt efter. Igår ville jag tydligen bara se kläder. Vilken tur att kärleken var med mig igår.

Medan jag stod och velade över en stickad tröja  (den kom inte med hem)  fångade han min uppmärksamhet med att visa mig en skatt.

 

HORN!  FÖR  BILLIG  PENG!

 

Nu är jag inte expert, men gissar på att det är ett hjortkranium. Vackert med symmetriska horn.

Vi har från förr ett stort älgkranium här hemma  (också ett loppisfynd)  som jag målat vitt, och kommer göra samma med detta kranium. Sen ska vi pryda vårt framtida hem med kranium på väggarna. Vad passar nu bättre än det när vi kommer att bo vid en skogskant och kanske får livslevande älgar i trädgården? ;)

 

 

Vilket är ditt bästa loppisfynd?

Det här är mitt.

 

 

 

IMG 8231

IMG 8240

IMG 8246

Kommentarer

  • Sara 27/09/2016 8:38am (7 år sen)

    I fredags fyndade jag 5 rosé färgade skålar på loppis för 4 € och tänkte inte mera på det än att de matchar ett par vinglas och att de var otroligt fina. Igår när jag var på ett annat loppis så hittade jag två till för 4 € styck och tänkte att det här var ju mystiskt att de här var så dyra.. när jag kom hem googlade jag lite och kom fram till att de är finsk design från 60-talet av Helena Tynell.. och en skål i en annan färg har blivit såld för 20 € så detta kan man nog kalla ett av mina bästa fynd. En annan gång hittade jag också ett par Haglöfs skor som är värda över 300 € för 10 €, skorna är i perfekt skick och användbara många år till :)

  • asd 27/09/2016 11:17am (7 år sen)

    En odd Molly kofta i perfekt skick för 6 euro, och en tunika i samma märke för 7. Och nästan alla barnens saker och kläder :)

Skriv en kommentar