blogghedaear

Bästa responsen man kan få som fotograf

Skrivet av Caroline Eriksson 12.09.2016 | 0 Kommentarer

Det är mycket nu, men inget som jag egentligen kan blogga om. Hela förmiddagen ringde jag olika samtal  -  inget att blogga om. Hela eftermiddagen var jag på fotojobb. 1-års fotografering och familjefoto  -  inget att blogga om där heller. Fast fotografierna blev fina. Det var en tid sen jag gjorde ett riktigt fotojobb. Varför vet jag inte. Kanske var det någon prestationsångest som gjorde sig påmind? Men idag var det bara roligt. 

 

Och visst, förra veckan fotograferade jag min vän och hans bil till en artikel som dyker upp i VBL så småningom. Fick som svar när han sett bilderna att det var  "kanonfint"  och att jag är  "skicklig".  

Det är den bästa responsen man kan få som fotograf tror jag. Aldrig granskar man sig själv så noga som när man ser en bild av sig själv. Man har ju en egen bild av hur man ska se ut, och den kanske inte överenstämmer med det man ser på bild. Men att när man blir fotograferad och är själv nöjd med bilderna, då har fotografen gjort ett bra arbete. Eller så har man bara kommit en bra bit på vägen  och  inte är så självkritisk. ;-)

 

Nå, det var fina ord jag fick höra och de ska jag ha i bakhuvudet när jag går igenom alla bilder från idag. 

Ingen prestationsångest nu.

 

14324553 10154246100828880 5876191889207704544 o

Igår hoppade jag runt i Tammerfors. Kalas hela dagen och det var roligt det också. 

Fotograferade inget, och det enda bildbeviset är denna bild som sambon tog av mig med mobilen. 

Kommentarer

Ingen har kommenterat ännu

Skriv en kommentar