bloggheader6

Bilder och text från de senaste dagarna

Skrivet av Caroline Eriksson 25.05.2020 | 0 Kommentarer

Innan jag visar en massa bilder från de senaste dagarna, så påminner jag om:

vill du har en daglig uppdatering av mig, Nova, höns, livet och ba roliga bilder jag hittar och vill dela med mig av: följ mig på instagram.

carloine heter jag där.

 

Okej, här är några bilder jag vill visa.

 

100475326 593351351311118 3389334112622870528 n

 

Det bor en liten äventyrare i vår dotter, och nu tar hon sig snabbt fram över hela huset för att utforska. Det är inte lika viktigt längre att alltid ha stenkoll var mamma eller pappa är, eller så är det för att hon vet att vi kommer efter om hon försvinner utanför synhåll som hon inte känner sig osäker. 

 

Hon har börjat för en tid sen att stå på alla fyra och ta sig fram, men fortfarande går det snabbast att åla fram som en soldat. Så det håller vi fast vid. 

 

Hon har ju trots allt gjort det innan hon ens var 5 månader. Trodde hon var 5 månader när hon började åla fram, men enligt min kalender var hon 4 månader och någonting. Så glad att jag skriver upp sånt som jag tror (för stunden) är onödigt, FÖR MAN GLÖMMER. Så himla lätt.

Och tiden går snabbt. Allt för snabbt.

 

NOVALIV 1

NOVALIV 2

NOVALIV 3

NOVALIV 4

 

Häromdagen gick vi till ett par bekantingar och fick se får. Novas första möte med får, och det blev en hit.

En sån lycka för henne att få växa upp på landet, där det alltid finns en massa djur att få se. Att få springa av sig sen, när man kan, på stora gräsmattor och kunna gå ut på morgonpromenad och höra fåglarna kvittra.

 

Det sistnämnda gör vi redan nu ibland. Går ut på morgonen med vagnen, stannar och lyssnar till fåglarna och ser så där nyvaket och nöjda ut åt varandra. 

 

NOVALIV 5

 

Fredrik har åter igen jobbat natt, och vi klarade oss alla. 

På bild ser du far och dotter som testar om det är tillräckligt med luft i madrassen han fått sova på, i eget rum, medan jag och Nova hade sovrummet för oss själva.

 

Var för övrigt första nätterna på över ett halvt år som jag fick hela sängen för mig själv. Vi har ju samsovit nu sen hon föddes, men förra veckan testade jag att ha henne i spjälsängen.

Inte sover hon bättre, men inte sämre heller, så vi fortsätter. Snart har vi väl alla tre egna sängar. Nova med spjälsängen, jag med stora sängen och Fredrik på luftmadrassen. Hehehehe. 

 

NOVALIV 6

 

Och här är hon, guldhjärtat mitt. Världens gulligaste bebis, och hennes höns.

 

Tack och hej. Hoppas du får en fin start på veckan.

 

Kommentarer

Ingen har kommenterat ännu

Skriv en kommentar