bloggheader6

Blev intervjuad av Radio X3M

Skrivet av Caroline Eriksson 03.03.2016 | 3 Kommentarer

Som liten satt jag i mitt rum och lekte radiopratare. Med den röda kasettspelaren så bandade jag in mig själv, talade om allt mellan himmel och jord, presenterade låtar och spelade Aqua och Spice Girls. En av mina drömmar var att som vuxen sitta och prata i radion, om jag inte själv var den som sjöng låtarna.

 

Livet blir ju inte som man tänkt sig. Jag blev ingen känd sångerska och att höra sin egen röst idag är bara jobbigt. Men idag har jag fått ändå leva ut en barndrömsdröm. I helgen (tror jag) hör ni mig i Veckoslutskommitén i Radio X3M, med Magnus och Nicke.

 

IMG 0205

 

Hur känns det nu efteråt då? Kan få lite morkkis-ryck och ba: "ÅÅÅÅH GUUUD".
Jag brukar inte vara så jäkla nervös. Men tydligen var idag en bra dag att vara nervös på. Med mig hade jag moraliskt stöd som försökte övertyga mig om att allt jag sa var bra. Hur som helst är jag bättre på att blogga än att prata i radio. 

 

Så. Återkommer när ni får höra och se mig. För det blir tydligen en artikel också. En fotograf fotograferade mig. *morkkis-ryck igen*
Jag ber om ursäkt på förhand om det blev lite för mycket dialekt eller helt och hållet svängde om till högsvenska. Om jag darrar på rösten eller glömmer helt och hållet vad frågan var, strunta i det.

 

Ett plus är att jag åtminstone inte svärde. Tror jag.

 

IMG 0210

 

Efter intervjun så åt vi lunch på Raawka. Det var gott.

Kommentarer

 • Karolina Åsmus 03/03/2016 2:00pm (6 år sen)

  Vad roligt! Jag var också så sjukt nervös när jag var med i radio, det är ju så hemskt med mickarna osv :'D men det gick säkert jättebra!!

  • Caroline Eriksson 03/03/2016 2:06pm (6 år sen)

   På väg till Vasa hade jag ju allt på klar vad jag ville ha sagt, men när hörlurarna var på och man hörde sin egen röst fick jag blackout :D

 • Liisa Mendelin 03/03/2016 3:34pm (6 år sen)

  Kul! I fall det blir en artikel tycker jag att du ska be att få se dina citat innan de får publicera den. På radion gör de ofta så att de tar citaten direkt från det man sagt på band, vilket ju är helt korrekt, men det är ändå inte alltid man i stunden formulerar sig så som man faktiskt tänker. Du har rätt att se dina citat på förhand. Mvh, en som gravt felciterad av x3m för ett år sedan. :D

  • Caroline Eriksson 03/03/2016 5:20pm (6 år sen)

   Jag förstår vad du menar. Det är ju så lätt när man skriver att formulera sig och få fram sina tankar, men när man ska tala på beställning är det inte lika lätt ;) Jag ska absolut be om att se artikeln om det blir en innan den blir publicerad. Det är ju svårt för andra att veta om man blir gravt felciterad eller eller faktiskt är så tokig som det kan se ut och låta :D

 • Pernilla Bergman 03/03/2016 4:11pm (6 år sen)

  Vad kul med intervju! :) De ska jag definitivt ta och lyssna på! Jag intervjuades också tidigare i vintras av radio vega och jag har inte lyssnat på den intervjun ännu... vill inte vet vad jag sade :D Men knappast var det så farligt som jag trodde.

  • Caroline Eriksson 03/03/2016 5:21pm (6 år sen)

   Kanske man tänker att det är värre än det är? Som jag skrev om i självkänslan så är man ju den största kritikern när det kommer till sig själv, ;)

Skriv en kommentar