bloggheader copy

Blev lite mer ett med universum.

Skrivet av Caroline Eriksson 06.03.2018 | 1 Kommentarer

Kategorier:

Dagens yoga var kanske den största utmaningen hittills, trots att det bara gick ut på att vara stilla och mest fokusera på att andas. Från att ha varit van med att vara i rörelse och låta trettio minuter gå i ett huj, så skulle jag nu sitta och stå i olika poser och bara andas.

Kan det vara så att man har glömt lite bort av hur det är att göra ingenting? Att bara vara i nuet och njuta av den stillhet som kan uppstå?

 

Så istället för att hoppa mellan olika poser för att göra solhälsningen och lilla kaninen (vad nu alla yoga-poser heter), så passade jag på att ta tillfället i akt och gjorde alla övningar i lugn och ro -

och lät alla muskler stretcha efter en lång arbetsvecka, och med en ny vecka framför sig med mycket kul på gång. 

 

Satt i en ställning som yogaläraren på youtube sa att vi alla satt i på den tiden vi åt med händerna och bodde i grottor, och jag kände mig plötsligt som om jag bondat med min neandertalar-kvinna inom mig. Blivit lite mer ett med universum.

Resten av kvällen har jag ba ätit vattenmelon och tittat på Kardashians på tv. Och det var så jag spenderade min lediga dag.

 

IMG 1307

 

Så här satt inte neandertalarna,

men det gjorde jag idag.

 

Kommentarer

  • Finurliga fröken 07/03/2018 12:32am (2 år sen)

    Åh va jag skulle vilja yoga. Jag har testat både på gym och genom böcker och Youtube. Men jag får inte till det. Och i min stad finns ingen som har yoga utanför gymmen.

Skriv en kommentar