Bloggheader Caroline3

Blivande skräckfilm?

Skrivet av Caroline Eriksson 14.04.2016 | 0 Kommentarer

*varning om du är känslig* Som det redan blivit skrivit så har jag sjuka drömmar nu som då. Inte så där: "Det där skulle aldrig vara möjligt", utan: "Det här skulle bli en så otroligt bra skräckfilm". Och jag berättar gärna dem för att slippa drömma dem igen. OBS! Slutet är ganska roligt.

 

 

Inatt har jag ätit blåbär och odonbär. Buskarna fanns vid ett hus där Prisma-parkeringen är i Jakobstad.

"Uuuh, vad skrämmande", tänker ni. Men jag kommer till det. Saken är den att folk är sjuka. Och eftersom det tydligen inte finns Prisma, så måste jag äta bär för att överleva. Är vårdare i drömmen också, eftersom jag vet symptomen och försöker göra de sjuka friska. För att slippa se människor spy upp miniatyr, vita slemmiga lemmar som sedan tar över kroppen. Äckligt. 

 

alienTyp jag i drömmen.

 

En liten flicka lekte med bilar av trä frisk inne i huset. Hennes pappa låg kallsvettig i en säng och var fem före att förvandlas helt och hållet. Han hade just spytt upp en högerarm. Och jag kämpade psykiskt med att själv inse att just då kunde jag inte göra mer för honom. Hur tusan skulle jag rädda flickan? Hon vägrade lämna sin pappa medan jag vägrade låta henne se något så fruktansvärt som just komma skall. Och hur skulle jag klara av hennes förändring?

 

Vanligtvis i drömmar brukar jag få bestämma hur det ska gå, men inte inatt. Jag räddade inte pappan, men lyckligtvis hann inte flickan förvandlas. Hon leker fortfarande med bilar.

 

 

För plötsligt står jag i chefens kontor.

Presenterar mig för förvaltningschefen som: "Jag heter Caroline och jag är nyfiken".

 

 

Kanske jag ska sluta se på läskiga serier innan jag går och sova. Eller. Så är nattens dröm inspirerad av blogginlägget som publiceras 10:00 idag. ;-)

Kommentarer

Ingen har kommenterat ännu

Skriv en kommentar