bloggheader6

Bloggevent och Mosho

Skrivet av Caroline Eriksson 26.02.2016 | 0 Kommentarer

Jag känner att det behövs en liten paus nu från alla resor till Vasa. Minst en gång per vecka har jag varit till stan under februarimånad. Även om det bara har varit roliga vistelser så är det nyttigt att bara ta det lugnt. 

Så igår avslutade jag alla vistelser för en tid framåt, med ett bloggevent med andra trevliga Sevendaysbloggare.

 

Vid 1 rum + kök samlades vi i ett avskilt och vackert rum. Sanna Lundström som är försäljningschef för företaget Mosho, som i sin tur är dotterbolag till Dermoshop, hade placerat ut olika produkter på bordet och hade en fin presentation. Till skillnad från Dermoshop, så riktar sig Mosho till föreningar, skolklasser och andra grupper. De erbjuder ett behändigt sätt att samla in pengar genom att sälja hudvårdsprodukter. Om du går in på den här sidan så får du mer info.

 

mosho dermoshop 7

 

Ni vet små söta barn som säljer toapapper, som tydligen ingen annan än jag, kan säga nej till? Istället för att sälja wc-papper så kan skolklasser gå runt och sälja handtvål, duschtvål och handkräm (Som jag annars rekommenderar! Mina kruttorra händer blev babylena och doftade rosor). Mycket roligare för både barnen och kunden, än att sälja t.ex sockor eller kakor.

 

mosho dermoshop 5

 

Sanna Lundström.

 

mosho dermoshop 2

 

Elin och Marie.

 

mosho dermoshop 3

 

Karastarkt med Jens i gänget.


mosho dermoshop 4

 

Josefin.

 

mosho dermoshop 6

 

Jens och Michaela.

 

1rumochkok

 

När presentationen var över och vi hade fått svar på våra frågor blev det dags för mat. En enorm skål med kycklingsallad med stora bitar kyckling och fetaost. Så himla gott! Åt tills jag blev belåten och trött. ;-)

 

Så det var den kvällen. Jag är tacksam för möjligheten att träffa och lära känna nytt folk via Sevendays. Även om vi alla är unika personer med olika intressen och bloggstilar, så funkar vi fint tillsammans. Bilden på hela härliga gruppen har Julia fotograferat.

 

sevendays gruppbild

Kommentarer

Ingen har kommenterat ännu

Skriv en kommentar