blogghedaear

Blommor, bin och dagens ros.

Skrivet av Caroline Eriksson 29.05.2018 | 1 Kommentarer

Om någon undrar vad jag gör för tillfället, så sitter jag instängd på kontoret med Mr Fantomen. Trots myggnät som blockerar terrassdörren, och insektstejp vid så gott som varje fönster, härjar just nu en geting på inne i resterande delarna av huset. Så min dator är för tillfället min trygga plats, eftersom jag inte vågar riskera att bli stucken av getingen, eftersom jag har fortfarande ett litet ärr på mitt högra lår, från då jag blev stucken för 20 år sen. Fick lära mig den hårda vägen att man inte slår till en geting som vilar på sitt lår.

Fantomen bryr sig för övrigt inte alls. Han är nöjd bara han får mysa, och har lämnat stora dregelpölar efter sig på skrivbordet.

 

Innan jag upptäckte att en geting kom på oväntat besök, hade jag fotograferat mig själv. I samma stil som jag brukade göra förr. Alltså; ju mer kreativt, desto bättre. Och eftersom det är sommar och jag helst inte vill använda mig av smink, så fick jag ta och pigga upp mitt ansikte och fotografering med det bästa just nu: blommor.

Lät små blommor i formen av hjärtan vila mot mitt ansikte, och så tog jag en bild. 

 

caroline 29.5.2018
Resultatet.

 

Dock så gick min fjärrutlösare sönder samtidigt, var väl för glammig för kameran, så nu får jag ta och söka efter en ny trogen fjärrutlösare, som klarar av att fotografera trådlöst och på långt håll. Samtidigt som den fokuserar på mig. 

Därför vill jag ge dagens ros till rajalacamera.fi, eftersom de gav mig världens bästa service. Och bra service och annat som är bra i livet tycker jag man borde bli bättre på att tala om.

 

Hur som helst. Funderade först att göra som jag alltid gör: skriva på en knacklig finska vad mitt ärende är, för att sedan bli tvungen att ändra om till engelska. För oftast är det lättare att få service på finska eller engelska, istället för svenska.

Dock så struntade jag i att göra som jag alltid gjort, och skrev istället på svenska. Och vet ni vad? Jag fick svar. 

Hade ha en fin diskussion och fick flera tips på olika fjärrutlösare som jag kan ha användning av. 

 

Även om jag inte klickade hem en fjärrutlösare nu (för sånt spenderar jag timmar på att se recensioner av på youtube), så tackade jag så hjärtligt för hjälpen, och för att jag fick service på svenska. 

Det var dagens ros.

 

Nu ska jag försöka våga mig utanför kontoret, för att jaga ut getingen.

 

(uppdatering klockan 16:12,

kom fram till att jag är en självständig kvinna som klarar av getingar själv, så nu är det problemet ur världen.)

 

Kommentarer

  • Marie 04/06/2018 11:52pm (3 år sen)

    Du e otroligt vacker! =)

    • Caroline Eriksson 05/06/2018 2:12pm (3 år sen)

      Tack så hjärtligt mycket. :)

Skriv en kommentar