blogghedaear

Början på vår djungel.

Skrivet av Caroline Eriksson 05.02.2018 | 1 Kommentarer

Igår fick jag betala tillbaka för de kokospalmer jag råkade ta livet av i början av mitt och Fredriks förhållande. Bokstavligen, för det var storrea på grönväxter vid ett växthus och när det fanns vackra kokospalmer så skulle en av dem få följa med till huset, och Fredrik skulle få tillbaka åtminstone en liknande de han en gång i tiden hade. 

 

Som vi har det nu vid huset så är det inget vi saknar från lägenheten, även om vi har dubbelt mindre saker här. Det är väl så här det ska kännas när man har allt det man behöver, och inget mer. Ganska befriande och skönt egentligen.

Men om det är något vi saknar och önskar mer av så är det stora och vackra grönväxter att inreda huset med. Skulle  må som en drottning att få bo i en djungel, och en vacker dag kanske har jag uppnått det.

 

Men man måste börja någonstans och tills vidare får vi nöja oss med ett fikusträd med flätad stam, och denna kokospalm som vi placerat på en vacker piedestal i sovrummet. Fantomen poserar vackert bredvid.

 

IMG 20180204 181622 507

Kommentarer

  • Soffi 05/02/2018 2:09pm (3 år sen)

    Här nere i byn finns en blomma (blommor/flera i samma stora kruka) som gärna skulle komma till ett ljust rum ;-) Den växer oss ur huset (på höjden) och går sakta men säkert sitt öde på komposten till mötes :-)

    • Caroline Eriksson 05/02/2018 11:36pm (3 år sen)

      Du får ta bild av dem och sända åt mig på facebook eller mejl :)

Skriv en kommentar