bloggheader6

Bostadsmässan, del 2

Skrivet av Caroline Eriksson 15.07.2016 | 0 Kommentarer

Del två är här och nu blir det lite blandade kategorier. Något jag reagerade på vid bostadsmässan igår, var att många sovrum hade kontoret i samma rum eller att man behövde gå via sovrummet för att kunna blogga / arbeta / spela candy crush. Det är förståeligt om man inte har tillräckligt med rum, men detta var ju i hus med 7 rum och kök.


Nå, kan bostadsmässan så kan jag. I detta blogginlägg så visar jag barnrum, sovrum och kontor. Som i förra inlägget så skulle jag vilja inreda som det är på bilderna.

 

Vilket vill ni se som nästa kategori: Kök eller badrum? :-)

 

Barnrum1

 

Ett av de första husen hade mysiga barnrum. Glada pastellfärger och mjuka leksaker och mattor.

 

Barnrum2

 

Den finaste tapeten till ett barnrum. Jag tycker det borde vara så färggrant som möjligt och att barnrummet ska uppmuntra barnet att använda sin fantasi och upptäcka omgivningen. Och i det här barnrummet fanns det mycket vackert att upptäcka.

 

Sovrum1

 

Om jag inte minns fel var det här ett av sovrummet i halvmiljon-villorna. Lugna färger och inte lika mycket glitter som många andra sovrum verka tycka om. Det jag ville visa här var den inbyggda sänggaveln och platsen för böcker, öronproppar och allt man vill ha vid sängen. Tycker om idén, och det lär ni märka när jag visar upp badrummen också. Mina "dröm-badrum" och detta sovrum har något gemensamt. ;-)

 

Lampknapp

 

Lampknappar behöver inte vara fula eller något som ska gömmas. De här är nästan ett konstverk i sig själv. Så fina!

 

Sovrum2

 

Det här sovrummet var drömmen.  Så här vill jag sova.  Varje natt. Hela livet. Det är speciellt med fönstren som inte tar upp hela rummet, men hur behändigt är det inte? Trots små fönster är det ljust. Känns inbjudande, lugnt och omfamnande. Säkert mörkare och svalare till natten. 

Och barnsängen var inte så ful heller.

 

 

Och eftersom bostadsmässan kunde ha kontor i vissa sovrum så passar jag på att visa upp två kontor jag själv vill ha. I två helt olika stilar.

 

Kontor1

 

Det första kontoret är helt vanligt, ljust och öppet. Minimal stil helt enkelt. Och datorn tackar jag och tar emot. Ni skulle veta vad min nuvarande dator har kämpat med att få visa er alla fina bilder jag fotograferat.

Gillar skåpen som man knappt lägger märke till men kan förvara massor i. 

 

Kontor2

 

Det andra kontoret är mer rustigt och mysigt. Stor bokhylla för vacker inredning och böcker. Och tavlan. TAVLAN! Darth Vader är välkommen i mitt kontor. Kudden har vi redan många av här hemma.

Kommentarer

Ingen har kommenterat ännu

Skriv en kommentar