bloggheader6

CARRO FOR PRESIDENT

Skrivet av Caroline Eriksson 27.03.2017 | 0 Kommentarer

Jag tar en matpaus i byggandet (herregud annars vad roligt arbete det är idag!) för att slänga iväg ett blogginlägg till er.

Ni kanske minns att jag skrev någon gång förra året att jag blivit tillfrågad att ställa upp i kommunalvalet. Nå, det skippade jag av några orsaker, den största för att jag hellre bygger hus och tar hand om psyket genom att inte ta på mig mer än det nödvändigaste.

Men man kan ju alltid drömma hur det hade sett ut om jag istället stod i finkläder och sålde korv för att fånga röster, än i husgrunden med grus upp till knäna.

 

1. När jag hör ordet politik tänker jag: På sura gubbar som vänder kappan efter vinden. Men så är ju inte allt ba negativt eller svart och vitt med politiken. Det ska ju vara ett sätt att kunna få fram en förändring. Till det bättre, även om man inte kan få alla nöjda.

2. Jag tror att unga avstår från att rösta, eftersom.. det behövs fler yngre inom politiken, som har hunnit vara med i arbetslivet och vet vad de pratar om. Känner du ett samband med en kandidat så är det lättare att du röstar på hen.

3. När jag väljer min kandidat inför valet brukar jag tänka på: vad hen står för och vilket parti hen är med i, och vad partiet vill få fram. Just under valtider säger folk lite vad som helst för att få en röst. Måste erkänna att jag det här året inte lagt en tanke till kommunalvalet eller vem som skulle få min röst.

4. Om jag sku få driva en valkampanj skulle jag: Vinna.

5. Om jag sku få ändra på något i mitt närsamhälle skulle jag ändra på: Mycket. Mest så att alla, speciellt de som arbetar dygnet runt och låginkomsttagare ska få bättre arbetsvillkor, istället för att man ba ska dra ner ännu mer från de områden i arbetsmarknaden. Jag skulle säkert göra fågelskådare arga och försöka få fram en bilväg till ön som villan finns på.

De områden jag skulle vilja arbeta för är vården, skola och vägarbeten.

 

Och jag skulle vara en politiker som är snäll, med mycket GRL PWR.

 

 

Nåja, nu har jag drömt färdigt. Nu är det dags att fortsätta arbeta vid huset. Det är typ det roligaste som finns.

 

CARROSOMPRESIDENT

Kommentarer

Ingen har kommenterat ännu

Skriv en kommentar