bloggheader copy

Då Fantomen försvann i flera timmar.

Skrivet av Caroline Eriksson 08.03.2018 | 0 Kommentarer

Har du undrat hur det kan se ut när jag bloggar? Nå, nu behöver du inte fundera så mycket längre.

 

IMG 1396

 

Så här såg det ut igår. Satt och bloggade om min eftermiddag med Nathalie, då jag mitt i allt hade en Mr Fantomen på ryggen. Vilken tur att jag hade kameran bredvid för att fånga stunden för evigt. 

 

Om ni såg på min instagram (carloine) så hade jag även fångat hans beteende då han bara går runt och ropar. Han ropar för att att visa att han; existerar, är hungrig, tackar för maten, behöver gå på lådan, har uträttat sina behov, vill ut, ångrade sig och vill inte alls ut, ska gå och sova, tycker jag sovit för länge... ja, allt! 

Han har helt enkelt inte lärt sig att använda sin inre röst. 

 

Så till sist la jag honom fint på trappan igår, och började efter en timme fundera vart han riktigt tog vägen. Han brukar ju inte vilja gå så långt bort. Så jag ropade men syntes ingen frass till. Sminkade mig, ropade lite till och sen fick jag gå ut i en timme med Mohicana och Leila för att söka efter honom. Höll på att få riktigt dåligt samvete över att jag lagat ut katten och att det kanske varit bäst om han varit inomhus och skrikit.

Efter en timmes sökande höll jag på att ge upp, gick tillbaka till huset och plötsligt var han bredvid mig! Tyst och mysig, så jag misstänker han gått ut i skogen och haft lite vår-skrik för sig, för sen var han bara lugn och fin.

 

 

(ps. Frassen mår bra, och har alltid talat så här mycket. Det är alltså inga vårkänslor i den frassen och har aldrig varit. Hoppas ni får en fin dag.)

Kommentarer

Ingen har kommenterat ännu

Skriv en kommentar