blogghedaear

Då jag gjorde en bok.

Skrivet av Caroline Eriksson 09.11.2016 | 4 Kommentarer

"Hej,hej! Jag bara älskar att läsa din blogg! Den är så himla bra! Du skriver så bra om allt mellan himmel och jord, du borde ge ut en bok, jag köper den genast :)!...och jag hoppas du vinner pris i Galan det är du verkligen värd!!! Jag har nog röstat på dig :)! Stor kram!"

 

Den här kommentaren dök upp på bloggen igår kväll, och oj så glad jag blev. Underbara människor som skriver vackra saker till mig. Tack tack tack! Dina ord betyder så mycket för mig.

Jag ser det som en styrka att man kan glädjas med andra, säga fina saker och vilja gott för andra medmänniskor. Och jag tycker om er alla. Kram!

Rösta  på  mig  här,  om  du  också  vill  jag  ska  vinna  Årets Personliga blogg.

 

När det kommer till att ge ut en bok, så är det faktiskt en dröm jag haft sedan liten. Har skrivit i stort sett hela mitt liv och "gett ut böcker" sen jag lärde mig skriva. 

 

IMG 3247

En av min första bok såg ut så här. Här sitter jag och Barbie, dricker kaffe och jag uttrycker mina känslor:
"Barbie jag vill ha en hund   får jag de"

 

 

En bok jag gjorde  2014  är den  jag visar lite av nu. Som har en speciell historia bakom sig.

 

I tre år hade jag sparat varenda lapp kärleken skrivit åt mig, utan att han visste om det. I hemlighet fotograferade jag alla lappar och gjorde en fotobok av dem. Blandat med bilder av oss, från de år som hunnit gå.

Tanken var att det skulle bli en fin present till dagen då vi firar vår kärlek, men något blev fel..

 

BOKEN  DÖK  ALDRIG  UPP!  Jag ringde till företaget för att kolla var den var, och de började med detsamma att be om ursäkt. De hade skickat boken till fel person! Som tack för att jag inte ropade med dem, så fick jag hem två böcker. Gratis.

 

 

Alltså finns det någon i Finland som för två och ett halvt år sen fick hem en bok, som såg ut så här på framsidan.

Tycker, trots att det är kärlekslappar och bilder på oss, att det ändå känns kul och fint hur någon ovetandes fick hem en bok med massa kärlek i sig.

Kanske den personen behövde det. Just då. 

 

1 IMG 20161108 0002

 

Den här lappen får jag se varje morgon, än idag. Och det värmer mitt hjärta. 

 

2 IMG 20161108 0003

 

Här är vi på fest och har otroligt roligt. Jag älskar den här bilden av oss. Vi skrattade så tårarna sprutade. Historien om varför vi hade så kul, håller jag som en hemlighet mellan oss två.

 

3 IMG 20161108 0004

 

Som sagt så är det hundratals kärlekslappar sparade i denna bok. Här hade tydligen kärleken kommit fram till att jag inte har gröna fingrar, och att jag skulle låta dem vara tills han kom hem från arbetet. Eller, det kom han fram till redan på vår första dejt då jag lyckades ta livet av två stora palmer. Heheheh.

 

På andra lappar kan det stå "Ut å spark", och det var juldagen då han gett mig en turkosblå spark i julklapp. På vissa lappar blir jag kallad ängel, på andra bruttun. Men alltid är det ett hjärta och massor av kärlek.

 

 

 

Den mest värdefulla bok jag har.

Kommentarer

 • Marion 09/11/2016 10:41am (4 år sen)

  Vilken fin idé till present! Synd bara att man inte har en lappskrivande gubbe :P

 • Nina 09/11/2016 7:15pm (4 år sen)

  Helt ljuvlig bok hör du!

 • Gunmari 09/11/2016 8:18pm (4 år sen)

  Men åh nu blir JAG glad över att DU blev så glad över min kommentar :)! Vad härligt att man kan glädja varandra :)! Din första bok var väldigt söt - kort och klar handling :)! Din andra bok - jättefin, fylld av kärlek och fina minnen - en vackrare och mer kärleksfull present kan man inte ge åt sin älskade! Nu är det då dags för oss bloggläsare att vänta på en tredje bok, du får plocka ihop valda delar, eller allt, från din blogg och vipps är boken klar :)! Kram!

 • hanna, förbanna 10/11/2016 8:15pm (4 år sen)

  men vilken superfin grej att göra! Så fint!

Skriv en kommentar