bloggheader6

Visa alla inlägg skrivna juni 2022

Allt nytt som hänt den senaste tiden

Skrivet av Caroline Eriksson 19.06.2022 | 1 kommentar(er)

Nåja, över en månad sen jag bloggade sist, så är väl dags att damma av bloggen igen. Sen sist så har jag fått mitt examensbetyg. Merkonom, svart på vitt. Toppenbetyg, och jag fick även stipendium som gjorde mig mycket överraskad, tacksam och glad. Jag hade tidigare i vår sagt upp mig från min tjänst inom vården, och även om det var läskigt, så hann jag inte vara arbetslös många dagar innan jag fick en heltidstjänst. Ett riktigt, för mig, drömjobb! Och här tidigare i veckan så fick vi kycklingar. Tre surhönor ruvade fram fem kycklingar, och tillsammans samsas de åt och är helt underbara hönsmammor.

Och när jag inte jobbar, umgås med min familj eller ser på gulliga kycklingar, så stickar jag efter tid och ork. Mitt senaste projekt blev en "Lille Dahlia". Mönster från Le knit (länken för dig till mönstret). Jag stickade den i Drops cotton merino. Superhärligt garn, och barnet blev glad över sin nya tröja / klänning.

Tåls ba att säga, om du vill sticka en Dahlia själv, att den blir väldigt stor. Jag stickade min i storlek 2 år, med mindre stickor än mönstret önskade, och ändå blev den så stor. Men hon har ju något att växa i, och fin är den ändå.


Och som vanligt. Vill du ha uppdatering från mig oftare, eller se supergulliga kycklingar, så ska du följa mig på instragram. Carloine heter jag där (och här är länken som tar dig vidare). Ha det så gott!

5.6.2022 75.6.2022 65.6.2022 85.6.2022 3