De 6 mest lästa blogginläggen hittills i år

tisdag 10 juli 2018 - 05:00 | 0 Kommentarer

1. Visst vet du att ni har vargen bredvid er?

Det här blogginlägget toppade listan för de mest lästa blogginläggen hittills i år. Kan även bero på att blogginlägget fick gratis reklam när en facebooksida som vill vargen ska få vara fritt bland befolkning delade det. Gruppen har över 30 000 medlemmar, och några av dem tyckte jag skulle flytta. He he he.

 

resizedimage800533 vargspar caroline 8.6.21

 

2. House Tour och det hemliga rummet!

Det bästa med att flytta är att allting är så rent och städat. När vi flyttade till huset och hade haft husvisning, passade jag även på att göra en vlogg där jag tog med er på en rundvisning i vårt hus.

Idag ser det mer bebott ut, och kanske inte lika rent. Men det är vårt hem, och jag älskar det. Har för övrigt inte heller tröttnat på mitt wc-tak, som kanske är det häftigaste jag skådat.

 

resizedimage800533 Wc 81

 

3. Första titten på våra nya möbler!

När jag nu ser tillbaka till detta blogginlägg, så har jag svårt att tro att det har sett ut så här vid huset. Man glömmer liksom så lätt. Ett av alla våra bra val, var att ha installerat de största möblerna och lagt upp gardiner innan vi flyttade in i huset. Det blir så lätt att sånt annars lämnar, när man flyttat in och börjar andas ut.

 

4. Längtan efter ett barn, att adoptera.

Om det är något jag verkligen tycker om att göra på min blogg, så är det inlägg som dessa, då jag får intervjua och ta del av andra människors liv, öden, drömmar och mål. Här fick jag (och även du) möta Josefine som startar den stora resan till att bli förälder via adoption.

 

5. 3 bästa och 3 sämsta med att bo i Petalax.

Det här var ett roligt blogginlägg att skriva, för jag fick leka turist i egen by och filosofera över livet här. Jag är trots allt "inflyttad utbyssar", men har bott här nu i fem och haft god tid på att fundera över livet på landet.

 

resizedimage800533 petalax 11

 

6. Vi har flyttat! (del 2)

Alla de frågor jag svarar på i det här blogginlägget, är så roligt att läsa igen. Lite lustigt hur det låter som att jag var ganska cool med att ha glömt öronpropparna vid flytten, eftersom det är det nödvändigaste för att jag ska kunna uppleva riktigt god sömn.

Katten Leila har för övrigt slutat drömma mardrömmar och huset är lika underbart att trippa runt i.

 

resizedimage800533 23.1.2018 21

 

Vill du bli tipsad och påmind om fler bra saker jag bloggat om,
och läsa min tankar angående blogginläggen idag?
Tryck på hjärtat så vet jag att detta uppskattades.
 

 

 

0

Kommentarer

Inga har kommenterat på denna sida ännu

Skriv kommentar