bloggheader6

De bästa 10 månaderna i mitt liv (utan sömn).

Skrivet av Caroline Eriksson 14.09.2020 | 1 Kommentarer

Igår var det den trettonde september, och som varje trettonde dag av månaderna så mindes jag tillbaka till den där dagen för tio månader sen. Då mitt barn föddes. Speciellt den där sista tiden då jag kunde minnas på minuten vad som hände i förlossningssalen, hur allt plötsligt gick så snabbt, hur jag rullades in på operation med hjälp av min barnmorska och Fredrik. Alla som tog emot mig i salen, som alla hade så vänliga och lugnande ansikten.

Alla känslor jag kände de där minutrarna när jag visste att jag vilken sekund som helst skulle få möta mitt barn.

 

Ungefär exakt samma tid som hon föddes vaknade hon från sin vila igår. Ett fint sammanträffande, och jag kastades tillbaka till hur härligt det var att höra hennes skrik för första gången i mitt liv. Världens bästa ljud.

 

Och sen hann jag liksom inte reflektera mer över den där dagen, för livet med en tio månaders bebis är allt annat än att kunna sitta och filosofera. Det är full rulle från morgon till kväll, och jag älskar det. Även om jag njöt för fullt redan när hon var nyfödd, så är det ännu roligare och härligare idag. 

 

 

Här är tre bilder från igår, när vi gick ut och fotograferade hennes 10 månaders bilder, tillsammans med hennes älskade pupu som har varit med nästan lika länge.⁣


Eller länge och länge. Det känns som igår som hon föddes, samtidigt som det känns som att hon alltid varit en del av våra liv. En del av mig.⁣ Hon är så självklar och älskad.

Världens bästa bebis som är så glad, fin, rolig och smart. Bäst, helt enkelt!⁣

 

De bästa 10 månaderna i mitt liv (utan sömn).

NovaLiv 13.09.2020 1 webbNovaLiv 13.09.2020 2 webbNovaLiv 13.09.2020 3 webb

Kommentarer

  • Julia 14/09/2020 10:39pm (3 år sen)

    Såå fina bilder på Nova!

    • Caroline Eriksson 15/09/2020 12:19am (3 år sen)

      Tack snälla du för de fina orden ❤️

Skriv en kommentar