bloggheader6

Den bästa födelsedagen någonsin.

Skrivet av Caroline Eriksson 25.09.2018 | 2 Kommentarer

Igår fyllde jag år, och det var den absolut bästa födelsedagen någonsin. Inte en enda gång under dagen kände jag mig lågmäld över att bli äldre. Istället var jag glad, lugn och så otroligt tacksam hela dagen.

Det har som inte alltid varit en självklarhet i att jag ska vara glad under hela min födelsedag. Vet inte om det berodde på att jag firade min födelsedag ensam under ett par år då jag bodde ensam, eller för att man liksom höjer upp en dag till höjderna. Det är ju trots allt bara en födelsedag.

 

Men igår hade jag den absolut bästa dagen någonsin, och

nu ska du få följa med min födelsedag i bilder.

 

caroline fodelsedag 1

 

Jag hade ledigt från arbetet och fick sova ut på morgonen. Med en sovmorgon så blir vilken dag som helst bra. Åt räksmörgåsar till frukost, blev varm i hjärtat av alla som skrev tack till mig på olika sociala medier och tog det så lugnt jag bara kunde. 

 

Spenderade massor av tid med hönsen, och eftersom de nu fått börja vara utanför sin hönshage var jag även med dem där. Det har gått riktigt bra med att ha hönsen utanför hagen, samtidigt som katterna är med, och hönsen älskar den frihet de får av att springa runt och picka i ogräs.

 

caroline fodelsedag 2

 

När Fredrik slutat arbetet så kom han hem med den vackraste blombuketten jag sett, som passade perfekt till hösten och det höstbarn som jag är. 

 

caroline fodelsedag 3

 

Fick även ett fint kort, som en kvinna här i byn har skapat, och presentkort till Adlibris från Fredrik. Beställde med detsamma massor av böcker, och väntar nu med spänning tills jag får hem mitt paket med böcker. 

Skulle du vara intresserad av att veta vilka böcker jag har beställt, och kanske läsa någon recension av dem senare? 

 

caroline fodelsedag 4

 

Fredrik är enormt duktig på att laga mat, och det innebär att vi så gott som aldrig äter ute på restaurang. Men igår tog han med mig på restaurang till Vasa, och jag var så pirrig, glad och hungrig. Vi borde verkligen börja ha fler kvällar då vi far ut på dejt. Om inte för annat, så för den känslan man får av att umgås på tumanhand i ny miljö.

 

caroline fodelsedag 5

 

Vi for till Amarillo, som för övrigt har blivit ett riktigt snyggt ställe att spendera tid vid. Efter att de bytt plats, och nu finns där gamla Rosso var, så har de så snygg inredning och bra meny att välja maträtter från. Dock så tyckte jag att deras belysning ovanför borden såg ut som värmelampor för höns, men hej! Jag kände ju mig hemma då.

 

Till förrätt åt jag en god nachotallrik med goda såser och nachos med cheddarost. Supergott!

 

caroline fodelsedag 6

 

Varmrätten var en supermör köttbit, där det kändes som att köttet smälte i munnen. Perfekt, alltså. Så god att jag glömde att fotografera den, så du får nöja dig med en bild av en tom tallrik. 

 

Resten av min födelsedag spenderade jag med hemmamys med Fredrik, och somnade med ett varmt hjärta fylld av kärlek.

Ska det vara så här roligt att fylla år, så skulle jag kunna göra det varje dag.

 

Kommentarer

 • Kjd 25/09/2018 6:51pm (4 år sen)

  Hahah förlåt men alla som skrev tack till dig? ;) ser de framför mig när man fyller år o alla tackar en istället för grattar =D=D

  • Caroline Eriksson 25/09/2018 6:56pm (4 år sen)

   Hahaha märkte inte ens att jag skrev fel :D Är väl så tacksam!

 • Sandra Neuman 26/09/2018 12:32pm (4 år sen)

  Of course vill vi ha bokrecensioner!

  • Caroline Eriksson 26/09/2018 1:56pm (4 år sen)

   WOHOO! Kul, för jag har så många (förhoppningsvis) bra böcker på väg hem. :)

Skriv en kommentar