bloggheader6

Den finaste julklappen

Skrivet av Caroline Eriksson 01.02.2022 | 0 Kommentarer

Haha, alltså vem skriver ens om sina julklappar. I februari?! Tydligen jag.

Jag som en gång tyckte att det var viktigt att vara snabb med allting, har tydligen hittat ett läge där det inte behöver vara så mycket och snabbt hela tiden. Det får ta tid, ibland till och med stå stilla. I alla fall när det kommer till bloggen. I mitt liv är det ganska full fart just nu, och denna vecka ska jag försöka satsa på och ta vara på återhämtning mellan varven. Och återhämta mig. Det gör jag genom att få handarbeta, och det är där min julklapp kommer in.

 

Det finns mycket som är bra med kärleken i mitt liv. Ett av det är att han lyssnar och lägger märke till. 

Jag hade sagt åt honom att det här med julklappar är kanske inte så nödvändigt, för oss. Barnet skulle självklart ha, för julen är ju till för barnen. Men OM han ville ge mig något, så fick han sy ett fodral åt mina rundstickor. Jag visade honom en diy-beskrivning på datorn, och visade samtidigt min drömetui (det sa jag inte högt), och den stil och färg på fodralet jag önskar. 

 

muud stockholm chiaogoo redlace 1

 

Sen blev det jul, och förutom ett besök till att få fixa fransförlängning (looooove it!) så fick jag även ett litet hårt paket och ett mjukt. I det hårda paketet fanns en vacker liten sax, enkom för mitt handarbete. Och i det mjuka paketet fanns den vackraste etui jag någonsin sett. Min drömetui. 

 

muud stockholm chiaogoo redlace 2

 

Den är från Muud, ett danskt märke som skapar exclusiva och vackra läderaccesoarer, som väskor och andra tillbehör till ditt handarbete och stickning. Modellen på min etui heter Stockholm, och är rymlig med flera olika fack och fickor, samtidigt som den tar lite plats.

Nu behöver jag inte längre springa av och an eller avbryta mitt flow, för jag har allt jag behöver bredvid mig. Dessutom är den så fin att se på, att man blir glad bara av det.

 

muud stockholm chiaogoo redlace 3

 

Och i och med att jag fick en helt ny vacker etui, så kände jag att jag kunde ta och köpa nya stickor till mig själv. Hade också fått ett fint stipendium, och kände att jag ville lägga lite pengar enbart på mig själv. Så jag beställde en set med utbytbara rundstickor från Chiaogoo. Modellen här heter Chiaogooo Twist Red Lace, och de är helt otroliga att sticka med. Sån kvalité! Det är nästan som att tröjorna stickar sig av sig själv, och Chiaogoos röda kabel spelar i en hel annan liga. 

Den är "memory free", vilket betyder att den snurrar sig aldrig eller är styv. Istället är den så mjuk och fin, och jag som stickar allt som går med magic loop tekniken njuter verkligen av att få sticka med dessa stickor.

Ska du investera i ett set med utbytbara rundstickor, är det här verkligen det enda settet jag rekommenderar åt dig.

 

Så ja. Det var mina julklappar. Jag är så tacksam.

 

Kommentarer

Ingen har kommenterat ännu

Skriv en kommentar