bloggheader6

Den första husvisningen - för er.

Skrivet av Caroline Eriksson 06.04.2017 | 0 Kommentarer

Välkommen på husesyn - via bloggen. De här bilderna är från i förrgår, efter att alla takstolar var inplastade för skydd mot regn. Redan igår hade det hänt en hel del igen vid bygget, men en sak i taget.

 

4.4.2017 11

 

Här står jag en bit in i hallen. Eller har jag redan köket till vänster om mig? Svårt att se sånt nu när det inte finns några väggar, men huset är väldigt enkelt uppbyggt. 

Till höger ska vårt sovrum, kontor och båda badrummen samt hjälpköket finnas. Hjälpköket har du längst bort i högra hörnet, med det mindre fönster. Annars är det i vardagsrummet fönster från golv till tak, så vi kommer i alla fall inte att ha det mörkt.

 

Dörren du ser är vår terrassdörr. Från den kan jag se fågelholken jag spikade upp förra helgen.

 

4.4.2017 10

 

Det lilla fönstret du ser till vänster är mitt wc-fönster. Fönstret till höger är fönstret till "barnrummet".

Jag hinner växla känslotillstånd mellan att allting känns så smått, till att allting plötsligt känns så stort. Mestadels känns allt ba perfekt och precis som vi vill ha det. 

 

4.4.2017 12

 

Och här är kärleken, som testade hur det vore att se på tv från soffan. Vi kom fram till ganska snabbt att vi behöver en ny, större, tv till huset. "Attans också".

 

Rolig fakta om mig, som jag kanske redan har berättat men glömt bort att jag gjort det: när jag och kärleken träffade varandra hade jag en 12 tums tv, och var lycklig över den.

Kommentarer

Ingen har kommenterat ännu

Skriv en kommentar