bloggheader6

Den mysigaste julen på länge.

Skrivet av Caroline Eriksson 26.12.2017 | 0 Kommentarer

För fem år och en dag sen så vaknade jag upp på juldagsmorgonen och möttes av en lapp vid kaffekokaren. "Godmorgon älskling. Ut å spark!". 

 

Fredrik arbetade morgonskift och hade, som vanligt, laddat kaffekokaren till mig. "Ut å spark" kanske låter som en konstig uppmaning att skriva till sin flickvän, men jag förstod vad hans lapp handlade om. Dagen före, som påminde mycket om den jul vi firade i år, hade jag fått en alldeles egen sparkstötting och nu skulle jag spendera dagen med att sparka runt i byn. 

 

Som ni redan har förstått så är Mr Fantomen inte som alla andra katter. Med mig på sparkturen hade jag alltså frassen som satt på och åkte snålskjuts. Vi var upp till kyrkbacken, åkte ner igen och hade det riktigt roligt. 

 

29579 10151283438093880 1017625772 n

 

Och som jag skrev, så påminde den här julen mycket om den vi hade för fem år sen. Då, och nu, firade jag och Fredrik julen tillsammans, bara han och jag. Och det var den mysigaste julen på många år, trots att vi båda två drabbats av den berömda flunssan som härjar. Ingen stress, inga måsten. Vi myste, åt god mat (jag är suverän på att göra möra och goda julskinkor) och gav varandra julklappar där vi satt på varsin plats i soffan. 

Innan vi somnade så sa jag till Fredrik att jag önskar varje jul ska vara så här. Lugn och harmonisk.

 

Vi har börjat skapa våra egna traditioner, och från och med nu så är det helt okej att äta pommes frites till julskinkan.

 

Kommentarer

Ingen har kommenterat ännu

Skriv en kommentar