bloggheader6

Den negativa sidan att bo bland människor:

Skrivet av Caroline Eriksson 03.06.2017 | 1 Kommentarer

Ibland blir det inte som man har tänkt sig. 

 

Första natten gick ju hur bra som helst. Jag var pigg, allert och allt flöt liksom på finemang. Åkte hem och möttes av tre glada katter som fick följa med mig in. Klädde av mig snabbt som bara den, och kröp under täcket. Somnade på typ tre sekunder.

 

Sen, sex timmar senare, vaknar jag upp i panik. Hade svårt att förstå ljudet, eftersom jag hade i öronproppar, men det lät som om någon stod och bankade på dörren som om det var jordens undergång på g. Några glada sommarlovsbarn tjoade, en granne trimmade gräset och en annan spelade dunka-dunka musik så hela sängen vibrerade. 

Jag låg kvar och försökte tänka goda tankar, vilket var svårt i den stunden. Fick lite tröst av katten Mohicana som vet att hon inte får vara i sängen, men hoppade snabbt upp för att tvätta mitt ansikte, för att sen springa iväg. Hon ville väl ha mat.

 

 

Även om det kan vara mysigt att bo i radhus, och framförallt bekvämt, så längtar jag mer än någonsin till att få bo i huset. Har ju som bott i lägenhet hela mitt liv, och har riktigt lejdon nu. 

Vill som ba få ha mig själv att ta hänsyn till, och göra och leva precis som jag vill på egen mark.

 

För bor man bland massor av människor så måste man ta hänsyn till hyperaktiva personer som aldrig sover, och har ljud dygnet runt. Tänka efter en extra gång på vad man riktigt har på sig innan man går efter posten. Även om grannarna senast idag såg mig gå till postlådan i pyjamas.

Ta hänsyn till att det faktiskt är en ledig lördag för många, och det är helt normalt att vara igång klockan ett på eftermiddagen. 

 

Och det var dagens klagoinlägg. Nog är ni bra att ha, grannar, men nu ska jag sova.

Kommentarer

  • h 03/06/2017 10:32pm (4 år sen)

    Som plåster på såren ska du veta att vare sej du bor i radhus eller egnahemshus så är din nya frisyr/pannlugg heeeeelt till din fördel ;-)

Skriv en kommentar