bloggheader6

Den vackraste stunden på dagen

Skrivet av Caroline Eriksson 10.12.2015 | 2 Kommentarer

En halvtimme innan solen skulle gå ner fick jag plötsligt feeling och bråttom till mitt smultronställe. Böt om snabbt till varma kläder som är bekväma att fotografera i, samlade alla kameratillbehör, fyllde på vattenflaskan och hoppade i bilen.

Det är fortfarande högvatten vid mitt smultronställe, och från förra gången jag var dit hade jag nu gummistövlar på mig.

 

Stunden just förrän solen tackar för sig och går ner i horisonten är den vackraste på dagen. Havet skimrade i rosa och lila och det var helt lugnt och stilla omkring mig. Endast en nyfiken bil som stannade för att se vad jag pysslade på med men körde snabbt bort. Förstår att det kan se ganska lustigt och mystiskt ut när jag trippade runt där i havet.

Dock svinkallt i vattnet. Jag brukar klaga på att mina händer är torra, och inte undra på när jag envisas med att plocka upp stenar ur vattnet för att balansera dem.

 

Om ni undrar hur högt vatten egentligen är så kan jag meddela att den stenen som syns bakom mig på andra bilden är där jag vanligtvis brukar stå vid havsbrynet och balansera stenar. Stenarna jag sitter på i min bloggheader är långt under vattnet. 

 

IMG 7860sevendays

Kommentarer

Skriv en kommentar