Bloggheader Caroline3

Det bästa med kärleken

Skrivet av Caroline Eriksson 21.05.2016 | 2 Kommentarer

Idag är en speciell dag. Inte för att Finland spelar en viktig ishockeymatch eller att det är lördag. 

Nej. Det är min och kärlekens dag. För exakt fem år sen så blev vi officiellt ett par. 

 

Det är svårt att sätta ord på denna lycka. Lyckan över att ha träffat världens bästa människa. På fem år hinner man ju vara med om ett och annat. Vi har tillsammans upplevt mot- och medgångar och gjort valet att stå vid varandras sida. Byggt upp förhållandet på tillit och respekt och vi tar inte varandra för givet. Genom kommunikation vet vi var vi har varandra. Vi har utvecklats tillsammans och stödjer varandra i drömmar och mål. Accepterar varandra utan att ställa krav eller försöka ändra på varandra.

 

Det här skrev jag på alla hjärtans dag i år: "Kärlek är fint. Kärlek för mig är känslan av att jag skulle vara redo att göra vad som helst för en annan människa. Om någon är dum mot den jag älskar, är jag en hel armé. Att lita fullt ut på en annan människa. Att den cyniska sidan man någon gång har haft, är spårlöst försvunnen. Att inte ta något eller någon för givet. Att man vågar kasta sig ut i det okända, älska från hjärtats djup och uppleva magi."

 

 

Fredrik. Du är min bästa vän, och jag är varje dag tacksam för att ha dig vid min sida. Tack för att du är dig själv. Rolig, sexig och snäll. Du är det bästa som finns.

 

karlek

Kommentarer

Skriv en kommentar