bloggheader6

Det bästa och sämsta med denna månad

Skrivet av Caroline Eriksson 31.01.2019 | 0 Kommentarer

Och vips så var första månaden av det nya året över. Hann du med? Eller känner du som jag, att det känns som om tiden har gått något oerhört snabbt, samtidigt som det känns som om det varit den längsta tiden någonsin. Även om jag har mest positiva och härliga känslor från denna månaden, så tänkte jag dela med mig av det bästa och sämsta från årets första månad.

Om jag kommer på mig själv nästa månad med att reflektera över tiden som varit, så blir det här en återkommande grej på bloggen. Annars får du ba ta och njuta av denna lista med "highs and lows" från månaden som varit.

 

Länkarna i blogginlägget (3 st) tar dig till blogginlägg jag skrivit och som är relaterade till det jag skriver om nu. Okej. Nu börjar jag berätta vad jag har tyckt om och inte tyckt om denna månad.

 

 

DET SÄMSTA DENNA MÅNAD

Strömavbrottet som varade i 44 timmar.

Känns helt otroligt att det faktiskt var denna månad som vi fick testa på att leva utan el i 44 timmar. Känns mer som om det var en mer avlägsen tid sen. Typ, för flera år sen. Tror dock inte att det strömavbrottet som året började med är något som någon kommer att glömma i första taget.

Min hälsa.

Inte psykiskt, men fysiskt har jag varit helt dränerad på energi. Trött och snorig. Tack och lov så har det inte påverkat humöret, och jag har varit lika glad som jag velat vara. Sen tänker jag att det har väl varit kroppen sätt att försöka säga något åt mig, typ att ta det lugnare, och jag känner mig i frid med att det kommer och blir bättre. Det kunde alltid vara värre.

Dumma typer.

Därför det är så ute att vara elak 2019. 

 

"Bara det att jag har lyckan att få bo just här,

med kärleken i mitt liv,

är det bästa som finns." 


DET BÄSTA DENNA MÅNAD

Det vackra vädret.

Jag har blivit medveten om mig själv att jag av någon anledning gärna minns det där skitvädret. Och det får en att minnas tillbaka med en lite snedvriden bild av hur vädret faktiskt har varit. Men nu ska det bli ändring! Trots att det varit kallt ett par dagar denna månad, så kommer jag inte att minnas de dagarna, utan istället dagarna som denna. Med sol, perfekt temperatur (runt 7 grader på minus är helt okej) och en vindstilla dag då man vill gå ut frivilligt. Det är det vädret jag minns från den här månaden.

Våra nya gardiner.

Efter julen med våra röda gardiner, så längtade min kropp och själ efter mer färg i tillvaron. Beställde efter ett par guldiga gardiner från Jotex, och känner att de ger och gör så mycket för känslan i hemmet.

Hemmet och kärleken.

Bara det att jag har lyckan att få bo just här, med kärleken i mitt liv, är det bästa som finns.

Lugn och ro.

Vet inte om det har med åldern att göra, men jag har blivit så cool. Känner mig lugn i kroppen och sinnet, och tänker att de mesta löser sig till sist.

God sömn.

Tack vare att jag har varit så slut fysiskt har jag sovit som en kunglighet. Gott alltså.

Ljuset.

I skrivande stund är klockan är halv fem, och det är fortfarande så ljust och härligt utomhus. Det är underbart.

 

caroline.31.01.2019 01

Idag har jag kastat snö omkring mig.

 

Nu ser jag fram emot att se vad februari har för överraskningar med sig. Känner mig *ta i trä* piggare och mer redo än någonsin för detta år. Nu ska jag pussa på min kärlek, och laga god mat. Ha en underbar kväll.

 

Vad är dina bästa minnen från denna månad?

 

Kommentarer

Ingen har kommenterat ännu

Skriv en kommentar