bloggheader6

Det började brinna!

Skrivet av Caroline Eriksson 17.02.2017 | 0 Kommentarer

Sker inte så fasligt mycket just nu, så tänkte dela med mig av en historia till er. Har ju hunnit blogga en bra stund, så till sist blir allt en salig röra och man glömmer bort vad som blivit berättat. Har ju ändå hunnit med en del i detta liv jag lever, så det kunde bli flera romaner, men det är mycket man behöver få distans till för innan man kan ta det ett steg längre.

 

Det här är inte en så dramatisk historia, men den innehåller eld och mens. Vilket i och för sig är ganska dramatiskt.

 

Det var en gång för många herrans år. Hösten 2011, för att vara exakt, för jag bodde i stan. Jag hade mensvärk och behövde lindring i form av värme. Vem kunde tro att universum skulle ge mig precis det?

La in en liten värmedyna i mikron, som jag gjort många gånger tidigare. Skillnaden var att det här var en ny värmedyna jag köpt. I väntan på att den skulle bli varm gick jag iväg för att göra annat.

Efter en liten stund spred sig en lukt av brända popcorn i lägenheten. Rusade in i köket när jag ser hur värmedynan är hetare än någonsin, för det kom lågor ur den.

 

Panik.

 

Vad gör man? Säkert mycket annat, och bättre, än det jag gjorde. Jag tog upp telefonen och ringde kärleken, som vid den tidpunkten bodde 40 km ifrån mig.

Ja ba: HE BRINDER I MIKRON? VA SKA JA JÖÖÖÖ?

Han ba: Släck elden!

 

Och så lite panik till innan jag hällde upp vatten i en bunke, drog ut kabeln till mikron för att sen dränka mikron med vattnet. Med kärleken fortfarande i telefon.

Mikron blev totalförstörd, jag och katterna överlevde och kärlekens skratt hördes i telefon.

 

 

Jag levde utan mikro resten av mitt stadsliv.

Vissa undrade om det var för att jag trodde ”det skulle vara nyttigare”. Du vet, behålla alla näringsämnen i maten och hiblahaa. Nu vet ni den egentliga orsaken.

 

resizedimage800533 BRASA

På bild: en brasa jag fixade för ett år sen, ute vid sjön. Den hade jag lite mer kontroll över. 

 

Ps. Julen 2011 fick jag en fin julklapp av kärleken. En stor värmedyna som han sytt själv till mig. Formad som ett hjärta. Den använder jag än idag. <3

Kommentarer

Ingen har kommenterat ännu

Skriv en kommentar