bloggheader6

Det galna som sker kring Lady Gaga och Bradley Cooper

Skrivet av Caroline Eriksson 26.02.2019 | 0 Kommentarer

Första tecknet på att jag håller på att bli till åren, var när jag tappade helt och hållet koll på kändisar. Vem de är, vad de gör och vad de äter till frukost. Jag visste nada. Min ålderdom skedde ungefär samtidigt som Justin Bieber fick sin moppemustasch.


Ändå försöker jag hålla mig lite ungdomlig och ha koll på lite vad som händer i kändisvärlden, och senaste nytt verkar vara vad som hände mellan Bradley Cooper (han från Hangover-filmerna) och Lady Gaga (hon som slog igenom samtidigt som Justin Bieber föddes) på Oscarsgalan.

 
Först tänkte jag att det inte var något som skulle fastna hos mig, men efter att ha gått runt och nynnat på ”Shallow” låten (jag tycker inte ens om den), och insett att det var mer bakom det där uppträdandet på Oscarsgalan, så väcktes mästerdetektiven inom mig.

Det här är allt det galna som pågår om Lady Gaga och Bradley Cooper.

 

 

1. Allt det här började med en film. En vanlig film med Gaga och Bradley i huvudrollerna. "A star is born" kanske filmen heter.

2. Den här filmen blev nominerad i flera kategorier i Osarsgalan.

3. Under Oscarsgalan sjunger Bradley och Gaga tillsammans den där radioplågan Shallow som jag går och nynnar på nu. Under framträdandet så verkar det slå gnistor mellan båda parterna, och folk blir helt till sist. För i publiken sitter Bradleys flickvän Irina. ”Om jag vore Irina skulle jag vara svartsjuk!”, ”Åh, såna själsfränder!”, ”Det är som om de bara har ögonen för varandra”.

 

giphy

"Oh my gaaad, drama!"

 

4. Huvudnyheten blir alltså här att Bradley är otrogen mot sin flickvän med Lady Gaga.
Jag tror istället att folk läser för mycket in i saker och ting, utifrån sina egna osäkerheter och drömmar om att filmer vore verklighet. Dessa människor tyckte så mycket om filmen att de önskar det vore verkligt med en kärlekshistoria mellan dem.

5. Dessa typer går in på Lady Gagas instagram och ber henne ”följa sitt hjärta, och bli tillsammans med Bradley”. Att de inte kan se hennes med någon annan. Det finns ingen som är mer rätt för henne, än Bradley.

6. Som om det inte vore nog att dessa främlingar försöker föra ihop Gaga med någon, så går de vidare in på Irinas (Bradleys flickvän) instagram, och skriver elaka saker åt henne. De ber henne att dra åt pipsvängen. Att hon borde vara orolig för att bli singel. Som menar att Bradley har en mer intellektuell relation med Lady Gaga än med henne.

Och kom ihåg. Dessa typer som skriver detta verkar ha tappat verklighetsuppfattningen, eftersom de tydligt tror att filmen är verkligen.

7. En kvinna skriver bland alla elaka kommentarer ”Åh, kvinnor som trycker ner andra kvinnor. Otippat!”, och blir med detsamma ombedd att vara tyst av tiotals typer.

8. Under tiden blir Bradley en massa hyllningar, och blir nästan lyft till skyn.

9. Låten tar slut, och framträdandet är över. Alla gråter, ler applåderar. Även Bradleys flickvän ser stolt ut.

10. Internet rasar över det som nyss har hänt.

 

Om det här nu vore mer än ett framträdande, skådespel, arbete (och listan fortsätter) så är det ändå ett spännande fenomen som sker. Här är det inte mannen, han som är i ett parförhållande, som får skiten. Vore det normala människor så skulle Gaga, ”den andra kvinnan”, få skit medan mannen kanske blir förlåten och får en kram.

Nu är det här inget normalt förhållande, och tydligen var Gaga bra i filmen, eftersom folk hejar på henne att bli tillsammans med Bradley. Typ på samma sätt som folk önskade att "Jack och Rose" från Titanic-filmen skulle vara ett par i all evighet utanför filmduken.

 

Men vet du vad?

 


Jag bryr mig inte. Vilket kanske är svårt att tro på efter att ha läst denna radiramsa. Hoppas bara att folk tar det lite lugnare. Inser att det bara är en film. Ta det lugnt.

Att när det kommer till kritan, så gjorde Gaga och Bradley sitt arbete. Och de gjorde det bra, eftersom de fick så många engagerade. Det du såg på Oscarsgalan var alltså högst troligt bara ett arbetsskifte, och inget mer. 

 


Huhhu. Jag är för gammal för det här.

 

giphy 1

"Snipp, snapp, snut så var arbetsdagen slut."

Kommentarer

Ingen har kommenterat ännu

Skriv en kommentar