bloggheader6

Det här är till dig, Fredrik.

Skrivet av Caroline Eriksson 21.05.2017 | 4 Kommentarer

Maj är en speciell månad för mig. Jag som knappt minns vad jag åt igår (världens godaste sallad och korv) kommer ihåg varje dag och vad som hände varje dag, för sex år sen.

 

 

Hur det pirrade i kroppen när vi träffades. Du fångade min uppmärksamhet genom hela rummet, och jag tyckte du var fiffig som gav mig ett liters stop vatten, när jag bad om vatten när du frågade om jag ville ha en drink.

Hur jag inte var ett dugg nervös  för spelningen i Jakobstad, utan all min energi var på grund och fokuserat på dig. Du, som kört 140 km till en stad du aldrig besökt. Bara för att se mig.

Hur du samma natt körde hem mig 140 km. Jag frågade dig om man fick äta i bilen, och bjöd dig på en jalapeno. Hur jag skrattade när jag fick lära mig att du inte tycker om stark mat, lika mycket som jag.  

Att den första maten du gjorde till mig, dagen efter jalapeno-incidenten, var grillat kött med sötpotatis och vanliga potatis i ugnen. Än idag var det den godaste potatisen jag ätit. Och jag åt LCHF på den tiden.

Minns hur jag sprang runt i panik, den där kvällen du frågade om jag skulle komma ner på en rökpaus, när jag egentligen ba satt i pyjamas och försökte hänga med i Eurovision-contesten. Var det kanske Azerbajdzjan som vann? Du doftade i alla fall gott.

Hur svettig min hand var under ishockeymatchen, då Finland vann guld i ishockey-vm. Du släppte inte taget. 

Min första 3D film såg jag med dig. I en ljusröd spetsklänning flinade jag upp mig för dig i 3D-glasögon, och du tog en bild. Dagen efter kallade du mig en ängel (jag var väl rätt så harmonisk, höhö).

Du överraskade mig med en hel påse citroner, ba för att du mindes att jag sagt jag älskar citroner.

 

Och jag minns hur jag stod framför dig på balkongen, den 21 maj 2011, och vi blev riktigt på riktigt tillsammans. Den kvällen dansade du med mig.

 

Idag är det sex år sen. Samtidigt som allt det här känns som igår, så känns det som att det alltid har varit du och jag.

Det är som en självklarhet att det är du jag ska dela mitt liv med. 

 

Jag älskar dig, Fredrik.

 

Skarmavbild 2017 05 21 kl. 20.36.27

 

Bild från flera år sen, då vi körde cab runt i Tammerfors. Idag har vi firat vår årsdag vid huset vi bygger tillsammans.

Oj huhhu, vad kärlek kan vara härligt.

 

<3

 

Kommentarer

 • Gunmari 21/05/2017 10:11pm (6 år sen)

  Så vackert skrivet! Jag önskar er ett fortsatt härligt liv tillsammans! Grattis och kram!

 • Nathalie 21/05/2017 10:27pm (6 år sen)

  Så fint skrivet! <3 Grattis på er dag :)

 • Nina 22/05/2017 11:42am (6 år sen)

  Så fint skrivet ♥ och det blir ju bara bättre med åren!

 • Johanna 22/05/2017 6:39pm (6 år sen)

  Fint♡

Skriv en kommentar