bloggheader6

Det mest oväntade under sommaren.

Skrivet av Caroline Eriksson 31.07.2018 | 0 Kommentarer

Kategorier:

Jag minns ännu då det var en kall vår, och majoriteten av befolkningen förväntade sig en pissig sommar. Jag, som hade i semester redan i juni, fick höra hur jag skulle få frysa och hur sommaren först skulle börja när det blir höst. Och vet ni vad? Såna här gånger älskar jag när folk har fel. För med facit i hand så fick vi ha den längsta och varmaste sommaren på evigheter. Jag har inte haft byxor på mig sen början av maj. Ja, förutom då jag arbetat. 

Jag har svettats, njutit av värmen, samtidigt som jag oroat mig för hur torrt det faktiskt har varit. Naturen, djuren och insekterna behöver vatten. Även vi.

 

Men för att försöka vara positiv, för det kan vara nyttigt att vara det ibland, så tänker jag att jag fixar ihop en blogglista att fylla i och sedan kunna se tillbaka till och minnas denna vackra sommar. Fyll gärna i den du också, och länka ditt blogginlägg här i mitt kommentarsfält, så jag kan läsa dina svar.

 

SOMMARLISTAN

 

Vad hade du för förväntningar för sommaren?

Jag hade hoppats på att få god sömn, bli utvilad och ha roligt på samma gång. Sen hade jag väl hoppats på att mycket skulle ske på vår gård, och även om det har hänt massor så tar vi det lugnt och sakta. Ett steg i taget typ.

 

Hur har sommaren varit hittills?

Underbar! Det är väl det bästa ordet att beskriva den här sommaren. Det är första sommaren vid vårt alldeles egna hem, och jag njuter av varje dag. Den där lyckan jag kände när vi var nyinflyttade har inte ännu släppt. Jag är fortfarande lika nykär i vårt och platsen vi bor på.

 

Hur många gånger har du simmat?

Noll. Inte för att jag är rädd att springa runt i bikini, för det har jag gjort varje dag sen maj, men för att vattenkvalitetén har varit usel. Såg senast förra veckan en typ som simmat i närmsta badstrand, och hen berättade och visade otäcka utslag som vattnet gett hen.

 

Vilken plats har varit ditt smultronställe?

Tidigare hade jag mitt smultronställe vid havet, dit jag for för att balansera stenar och se på örnar. Nu har mitt smultronställe förvandlats till mitt hem. Kanske ett tråkigt svar, men förstå hur underbart det är att vara hemma och känna att man är på semester.

 

Vad har du ätit i sommar?

Grillat kött, sallad i mängder och pizza. Fredrik har skrattat åt mig att de enda dagarna som jag haft enormt sug efter pizza har även varit de varmaste dagarna.

 

Vad har du druckit i sommar?

I början av maj så visualiserade jag mig dricka bubbelvatten och cider. Jag har druckit öl och vatten den här sommaren.

 

Vad har du oroat mig minst för under sommaren?

Jag har inte brytt mig om varken utseende eller känt press eller stress på att åka land och rike för att träffa människor. Istället har jag tänkt att folk få acceptera ett osminkat jag med orakade ben, och vill folk träffa oss så är de alltid hjärtligt välkomna till oss.

 

Vad var det mest oväntade under sommaren?

Att jag skaffade höns! Även om jag, mest på skoj, sagt åt Fredrik att jag vill ha höns så trodde jag aldrig det skulle bli verklighet. Men ett svagt godkännande från Fredrik och PMS-energi var det som fick mig att faktiskt göra verklighet av mina drömmar.

 

Vad ska du göra ännu innan sommaren är slut?

Jag hoppas på att få måla huset tillsammans med Fredrik. Kanske slippa iväg på en eller två hotellnätter, och så vill jag åka ut till villan en vindstilla dag. Annars så känner jag mig ganska nöjd med att inte ha så mycket planer eller måsten på gång. Att bara få ta en dag i taget, och njuta av det som är nu.

 

31.7.2018 1
Jag och blondie idag. 

 

Kom ihåg att länka dina svar / din blogg i mitt kommentarsfält, så även jag kan läsa dig svar.

Ha en underbar dag, och ta hand om er.

Kommentarer

Ingen har kommenterat ännu

Skriv en kommentar