bloggheader6

Det mystiska ljudet.

Skrivet av Caroline Eriksson 30.11.2017 | 0 Kommentarer

Det verkar bli ett återkommande fenomen att ni får följa med en sväng i min och Fredriks vardag, och såna där roliga saker vi kan vara med om som ger lite spänning i tillvaron. Sånt som för en gångs skull inte har med huset att göra, utan bara är små äventyr vi kan vara med om.

Som det som hände för någon vecka sen.

 

Jag och Fredrik låg på varsin sida av soffan och glodde på tv. Fredrik la av ljudet på tv'n, för han hörde ett mystiskt ljud.

”Är det din ipad som håller på att sprängas?” frågan han, och jag tar och lystrar med mina båda öron. Visst, det lät *bzzzt* någonstans, men inte var det från min ipad.

”Är det datorn som låter om sig då?”

Jag rusade snabbare än Bolt och Flash tillsammans till datorn, men inte den heller hade något ljud om sig.

”Det måste vara från tv-dosan”, konstaterade jag, men icke. Den var knäpptyst även den också. Ändå lät det *bzzzt* någonstans i rummet. Jag menade envist att ljudet kom från Fredriks håll, medan han menade att det kom från mitt håll. Och så höll vi på en bra stund tills vi nästan var jämsides och fortfarande hörde ljudet från motsatt håll.

 

Nå, för att korta av de femton minuterna vi sökte febrilt efter ljudets källa, så kan jag ta och avslöja att det inte var mer dramatiskt än att ljudet kom från en pysande limsakork, som varit mellan oss. Kvällens mysterium var löst och vi fick ha lite rätt båda två, för ljudet kom från bådas håll.

Kommentarer

Ingen har kommenterat ännu

Skriv en kommentar