bloggheader6

Det osynliga barnet.

Skrivet av Caroline Eriksson 13.12.2017 | 0 Kommentarer

Kategorier:

Oj jestas. Det närmar sig verkligen slutet av ett år. Det är nu två och en halv vecka tills jag poppar lite skumpa, tänder en sprakasticko och säger "Gott nytt år". Jag håller verkligen alla tummar och tår att 2018 blir ett superår. Ett år då jag får utvecklas ännu mer, göra nya saker och fortsätta göra det jag tycker om.

 

Har funderat på att göra en "Bucket list" i min Bullet Journal inför det nya året. En lista med realistiskt många olika saker jag vill göra under 2018. Har som inte kommit fram till ett visst antal på min Bucket List, men tänker att det löser sig. Det som är meningen med en Bucket list är väl att man får sitta och fundera vad man egentligen vill och det som man längtar efter. 

Att puscha sig själv att våga lite mer.

 

Vad skulle du skriva upp på din Bucket List?

 

bulletjournal vecka51 1

 

Men som sagt är det ännu två och en halv vecka innan jag kan börja bocka av drömmar och mål på ett papper. Så det ni kommer att få se nu är min design inför julaftonsveckan. Jag hade kunnat vara fiffig och lagt hela Mumindalen mitt i julfirandet, men valde istället att rita Det Osynliga Barnet. 

 

En av de karaktärer som jag minns mest från barndomen, och som är mig nära hjärtat.

 

bulletjournal vecka51 2

 

Och kanske Ninni passade perfekt inför julveckan. Julen som är känslosam för många, för på något sätt förstärks alla känslor. Om det är något jag vill är att alla ska få uppleva värme, kärlek och bli sedda. Att ingen ska behöva känna sig osynlig. 

Sen är det ju lite underligt hur det ska vara så sentimentalt just med julen. Varför inte någon annan högtid på året? Har man lagt julen på en piedestal eller är man själv rädd för att bli ensam? 

 

Det var morgonens tankar, som fick fara fritt till höger och vänster, och nästa veckas design i min Bullet Journal. Nu ska jag fundera på vilka drömmar och mål jag vill nå nästa år. 

Kram på er.

"Ni vet ju att folk lätt blir osynliga

om man skrämmer dem

tillräckligt ofta."

Tove Jansson

Kommentarer

Ingen har kommenterat ännu

Skriv en kommentar