bloggheader6

Det pinsammaste som hänt mig

Skrivet av Caroline Eriksson 10.12.2015 | 1 Kommentarer

Kategorier:

Jag förstod nästan att min frågestund inte skulle få många frågor. Det var ett tidsinställt blogginlägg och när det publicerades hade jag fullt upp för att kunna skjuta upp den. Men jag fick faktiskt två frågor som jag kommer att svara på nu. Dock inte i en videoblogg som lovades, för det vill jag ha lite mer frågor till.

 

Men är det så att ni fina människor undrar över något, så är det bara att skriva en kommentar så lovar jag att svara. Det finns nu en egen kategori till "Frågor och svar".

 

Nåja. Till frågorna!
Maria undrar: Vilket annat land skulle du bo i ifall du inte fick bo i Finland eller nåt annat skandinaviskt land? 

Och berätta om ditt pinsammaste minne! :D

 

Vilket land jag skulle bo i svarade jag redan på i en videoblogg för länge sen. Färöarna! 2008 var jag där med en kompis i tre veckor på praktik som fotograf på deras enda tidning. Otrolig natur och hjärtliga och vänliga människor som bor där. Färöiska är ett språk som är riktigt svårt att förstå sig på, men de kan också "skoldanska" vilket gjorde att man kunde prata med dem. 

 

Alla bilder är fotograferade av mig.

 

foroya1foroya2foroya3

 

Och när det kommer till mitt pinsammaste minne? Det är en svår fråga för jag tycker egentligen inte något är pinsamt. Jag är en sån person som kan skratta åt mig själv, dansa mitt på torget och tar inte "pinsamma" händelser så hårt. Men här är fyra berättelser:

 

 

- Första gången jag någonsin var till H&M var i tonåren och jag hade lösnaglar. När jag skulle betala i kassan så råkade ALLA mina naglar flyga från naglarna. Den stunden tyckte jag kanske det var pinsamt, men skrattade sen åt det och än idag kan jag fnissa till när jag står i kassan vid HM och får minnesbilder från den dagen.

- Skulle träffa min kompis på stan. Såg henne på långt håll, vinkade stort och hon tillbaka. Sen började vi båda skutta över torget till varandra och såg glada ut. Tills vi kom nära varandra och märkte att vi inte alls kände varandra. Då skrattade vi bara och fortsatte gå ifrån varandra. Den händelsen hade jag velat ha på film!

- Annat som jag bara skrattar åt är som den gången jag påskpyntade och behövde fjädrar. Rusade snabbt till butiken och frågade efter fjädrar, och tyckte väl det var lite underligt hur alla tittade konstigt på mig. När jag kom hem igen och såg mig i spegeln märkte jag att jag hade ett stort svart streck under näsan. 

- Eller om jag varit hos gynekologen, varit och bytt om kläderna och hör hur gynekologen pratar när jag kommer tillbaka i rummet. Jag svarade ju tillbaka och märkte med detsamma att hon pratade inte med mig, utan memorerade till datorn. Haha :-D

 

 

 

Kommentarer

  • Sandra 11/12/2015 6:00pm (7 år sen)

    Jag skrattade så jag grät åt det där med kompisen du skulle träffa! Sku läsa högt åt sambon men fick bara fram några ord åt gången för att jag skrattade så :D

    • Caroline Eriksson 12/12/2015 9:44am (7 år sen)

      Hahaha kul att du tyckte om mitt roliga minne. :'D Jag reagerade ungefär på samma sätt när jag skulle förklara min vän när jag väl hittade henne, vad som just hänt :D

Skriv en kommentar