bloggheader6

Det spökade.. igen!

Skrivet av Caroline Eriksson 03.01.2018 | 0 Kommentarer

Jag har ju nu som då skrivit smått om när det "spökat" här i lägenheten. Kallar det för spökerier, eftersom jag helt enkelt inte kan förklara vissa saker. Och i förrgår hände det igen.

 

Jag satt vid datorn och skrev om hur du får solsken i arbetet, och kände plötsligt en röklukt. 

"Brinner det någonstans?!" frågade jag Fredrik, och han ba:

"Nää, jag känner ingenting", varav jag struntade i det. Efter en stund så behövde jag väl gå på wc eller annars sträcka på benen, och gick ett ärevarv i lägenheten. Då märker jag hur dörren står på vidgavel, och att det är någon som eldat utomhus, vilket förklarade röklukten.

 

ghosts 1775548 480

"Men jestas! Dörren står ju på vidgavel!" hojtade jag till Fredrik, medan katten Leila som tydligen blivit utsläppt av spöket sprang in i lägenheten tillbaka. 

"Jaså, jag tyckte väl det drog lite kallt", säger karln som jag älskar.

 

 

Och jag skulle ju kunna skylla på att det är han som glömt att stänga dörren ordentligt, men jag har halvt ett tvångsbeteende att se till att dörren är låst, så nu är det bara 50/50 chans om det är ett spöke eller dåligt stängd dörr som orsakade gårdagens "friska luft" i lägenheten.  

 

Så, det var dagens spökhistoria till er. Det finns säkert en naturlig orsak bakom allt, men ibland är det ba lite mer spännande om man tror på övernaturliga ting.

Ha en underbar dag och ta hand om er,

kram.

Kommentarer

Ingen har kommenterat ännu

Skriv en kommentar