blogghedaear

Djur i rymden och en festlig månad.

Skrivet av Caroline Eriksson 16.04.2018 | 0 Kommentarer

Kategorier:

Tack för all respons om då jag skrev om min ekonomi och hur jag nu håller koll på den med hjälp av min bullet journal. Tänker avslöja hur det går, redan nu; 

det går bra. Dock är det bara halvvägs på månaden, så jag kan inte ännu bestämma hur jag vill sätta upp min budget för nästa månad, men redan nu ser jag att jag lägger betydligt mindre pengar på sånt jag trodde slukade mina slantar. Kommer dock att börja fundera på hur jag ska utforma mitt uppslag för min maj-budget. Hojta till om ni vill jag ska göra det elektroniskt, så ni kan ladda ner och printa ut själv en A5 uppslag hur du håller koll på din budget!

 

Nu ska jag dock inte prata om pengar, utan visa dig två olika uppslag som gör mig mer redo för nästa månad. Är ni redo för ett konstnärligt blogginlägg om min bullet journal? 

 

bulletjournal vecka17 3

 

Det är många som frågat mig vilka pennor jag använder mig av när jag gör mina uppslag, och det är faber-castell för hela slanten. Jag upplever att de pennorna inte blöder igenom eller "ghostar" så himla mycket i min Leuchtturm 1917.

Så nu vet ni det. Faber-castell. Kostar kanske lite mer, men gör din bujo upplevelse så mycket roligare.

 

bulletjournal vecka17 4

 

Fortsätter lite på samma tema, som förra veckan, med djur ute i rymden. Här valde jag att ta en manet och marulk som får uppleva rymden.

 

bulletjournal maj 3

 

Även om det är två veckor tills det blir maj-månad så var jag för en gångs skull ut i god tid och har redan gjort uppslaget för månaden, eftersom det är en månad då det är mycket på gång. Det är födelsedagar, röda dagar och annars bara en månad då det verkar som att alla får fullt upp. Kanske för att det börjar kännas som sommar i luften.

 

Det är även månaden då jag och Fredrik firar årsdag, och i år har vi varit ett par i sju år. SJU ÅR. 

Har ni tips hur man kan fira det lyckotalet? 

Bilden jag klistrat in är det allra första pussbilden av oss två. 

 

bulletjournal maj 4

 

Och jag vet att många som håller på med en bullet journal försöker att ha ett tema som följer en röd linje under hela månaden, men inte jag. Istället ritar jag och gör det jag vill för stunden, och tydligen blev det ett rådjur som äter en prästkrage. Endera är det en enorm blomma, eller en pytteliten rådjur. Man får bestämma själv.

 

Har tänkt börja åter en gång hålla koll på de dagar jag är sockerfri, och fortsätter hålla koll på mina yogadagar. Två saker till vill jag hålla koll på under månaden, men vet ännu inte vad. 

Har ni tips?

 

Kommentarer

Ingen har kommenterat ännu

Skriv en kommentar