Du är underbar!

onsdag 9 augusti 2017 - 12:20 | 0 Kommentarer

Jag kan ibland fundera på att skaffa mig en coach. En som peppar mig, dagar då allt känns lite blä. Som peppar mig då jag redan är på gång, så jag orkar lite till. 

Sen vill jag inte heller betala dyra pengar för att någon ska påminna mig om det jag redan borde veta innerst inne, och istället så låter jag många härliga människar omkring mig vara min alldeles egna coach. Gratis dessutom.

 

Idag så fyller jag i Sevendays-pepp lista, för att det kan behövas lite pepp idag. Om inte för mig, så för någon annan.

 


Tre saker som får mig på extra bra humör:

God mat, bra musik och... livet? Det är, hur jäklig man kan tycka en dag än är, något som ändå får mig på bra humör. Så blir det när man har övat upp en tacksamhet till livet.

En person som är extra peppig:

Jag försöker att inspireras av personer i min närhet som har de egenskaper jag själv uppskattar, och att vara peppig är något verkligt positivt för mig. Den som peppade mig senast igår, är Michaela.

Efter att vi talat i telefon igår, så blev jag så peppig och pigg så det inte är klokt. Hon verkar som inte vara rädd för att ge komplimanger och uppmuntran till andra. Jag vill också bli bättre på att ge komplimanger vidare till andra.

En perfekt morgon betyder:

Då man får vakna utvilad, dricka sitt måriskaffi i lugn och ro och låta kroppen och alla sinnen vakna i lugn och ro. På lediga dagar och under semester har jag telefonen på ljudlöst tills jag känner mig redo att ta mig an världen, och även om det skulle kunna betyda att jag missar viktiga samtal så råkar jag ändå se på telefonen då något viktig samtal kommer.

Men en perfekt morgon för mig är en ljudlös och lugn morgon.

Det här gör jag när jag är på dåligt humör:

Jag drar mig undan och vill gärna bara vara tyst. Gärna kör jag bil till vackra platser.

Tre saker jag är extra tacksam över idag:

Allt som är på gång inom den snaraste framtiden, min nya puff (den kommer väl ge mig glädje långt framöver och så är jag tacksam för att jag for till Jakobstad i måndags. Även hur bra jag har det här, så är det ändå 140 km ifrån mamma och syskonen. Och 140 km är långt, speciellt när man vill umgås med dem oftare.

En pepplåt: 

 

 

Det här tycker jag om med mig själv:

Jag tycker om att jag vågar sätta gränser, att jag inte längre identifierar mig med det jag gör eller hur jag ser ut. Att jag omfamnar den jag är, och försöker så gott och långt det går att leva mitt liv i kärlek.

En person jag vill skicka extra pepp åt:

Idag vill jag peppa mamma och mina syskon att omfamna dagen. Jag vill peppa dig som läser detta att göra åtminstone en sak idag som hjärtat vill göra. Vare sig det är att dansa på gräsmattan eller ligga still i soffan - gör det! 

 

Jag vill peppa er att inse ert eget värde, och att ni är alldeles underbara och unika. <3

 

13124566 10153920652883880 8502284102152644390 n

0

Kommentarer

Ingen har kommenterat denna sida ännu.

Skriv kommentar

Observera att kommentarsfunktionen inte stöder användningen av emojis.