blogghedaear

Du ska inte tro det blir sommar.

Skrivet av Caroline Eriksson 28.03.2018 | 0 Kommentarer

Jag kan inte var den enda som har fått nog av vintern nu. Som drömmer om vår, sommar och framförallt varmare väder utan all snö. Men trots hur jag längtar och väntar på den där våren, så har jag svårt att tro att all snö någonsin ska hinna smälta i tid. Det är ju så mycket, och min längtan är så stor.

 

Så idag tog vi, eller rättare sagt Fredrik, och hjälpte till våren lite på traven och slungade bort nästan all snö från vår enorma gård.

 

28.3.2018 1

 

Jag kom mig till och med ut och njöt för fulla muggar av att se nästan 50 cm djup snö försvinna magiskt med hjälp av traktorn och slungan. Tyvärr kan jag inte infoga filmen jag filmade idag i detta blogginlägg, men om du klickar HÄR så förs du vidare till mitt instagram, där jag filmade när jag fick all snö slungad på mig.

Jag hade roligt, och det var en härlig känsla att efter att inte ha kunnat röra sig fritt på gården på flera månader, nu kunna röra sig obehindrat.

 

28.3.2018 2

 

Efter att Fredrik slungat gården färdigt så var det dags att ta ut alla tre katterna, som följt med spänning från insidan när gården sakta men säkert fått mindre snö. Även de har inte kunnat röra sig fritt, och har istället för att gå på snön, nästan ålat sig fram när de ska ha gjort sina behov. 

Här inspekterar Mr Fantomen, som fyller 11 år om mindre än en vecka, gården. 

 

Som jag redan tidigare skrivit, så har nu katterna verkligen blivit en flock istället för enskilda djur som är tvugna att bo tillsammans. Alla tre håller sig nära varandra när de är utomhus, leker tillsammans och verkar ta hand om varandra på ett sätt de aldrig tidigare gjort. Och det värmer mitt hjärta. 

Säkert läskigt för dem att ha flyttat till en ny plats med mycket större yta att röra sig på, men det har fört dem närmre varandra och på sätt även gjort dem tryggare i sig själva och varandra. 

 

28.3.2018 3

 

Under all snö hade vår tillfälliga trappa av lastpallar gömt sig, och den lyckades även Fredrik med traktorn hitta. Här väntar han på att få hjälp av mig att få lastpallen tillbaka på sin plats, men jag behövde ju bara ta en bild först.

 

Hittar du förresten katten Leila och Mohicana i denna bild? 

 

28.3.2018 4

 

Och nu, med en gård med betydligt mindre snö och mer yta att röra sig och andas på, så känns våren inte så där himla långt borta. 

 

Du ska inte tro det blir sommar, ifall inte nån sätter fart.

 

Kommentarer

Ingen har kommenterat ännu

Skriv en kommentar