bloggheader4

Du vet du alltid ska ha rätt, då...

Skrivet av Caroline Eriksson 07.03.2018 | 0 Kommentarer

Ibland har jag felet som många gubbar har, och tror att jag alltid har rätt. Obs, det är inget jag skulle erkänna högt, men nu skrev jag det så det betyder att jag har rätt. Det kan te sig på olika sätt, och oftast harmlöst och inget som någon kanske märker av. Men i häromdagen hände något som resulterade i att jag satt i bilen med ett vattenfall av tårar längs kinderna.

 

(och här skulle jag kunna publicera en lång historia om hur allting egentligen gick till, men den korta versionen kommer här)

 

Du vet att du är envis och ska ha rätt, då du ser att bilens klocka visar fel och du ställer om den. Det kan ju vara andra orsaker, som att den återställt sig efter att batteriet laddat ut, sommartid m.m. än att du bara är en timme för tidig?

Det där vattenfallet av tårar var resultatet av att jag har otroligt roligt åt mig själv, då en kollega ringde och meddelade att jag var för tidig, och när jag insåg att jag varit övetygande om vad klockan var, för en annan kollega körde efter mig i tron om att klockan var en timme tidigare.

 

Jag kan ju skylla hela incidenten på att jag då arbetat fler dar i sträck än jag var van med. För lite sömn. Ålderdom. Vad som helst. Men egentligen ba för att jag är så envis och då skulle ha rätt, att istället för att lyda klockan, så ställde jag om den så den passade mig.

Om en gott skratt förlänger livet, så har jag plussat på minst tio år nu.

Kommentarer

Ingen har kommenterat ännu

Skriv en kommentar