bloggheader6

Dyraste och snyggaste skorna i byn.

Skrivet av Caroline Eriksson 04.10.2016 | 1 Kommentarer

Jag vet att bara för någon vecka sen funderade vad det är för människor som köper skor för hundralappen. Nå, gott folk. Jag är nu en av de människorna.

 

I morse var jag i valet och kvalet mellan att fara på inbokad fysioterapi  eller  skjuta upp den och åka in till stan. Även om mitt knä värkte utav helskutta, så väntade något ännu roligare i stan.  Min mamma.  Eftersom vi inte träffas så ofta som jag önskar, var valet självklart. Ringde och frågade snällt fysikalen om man kunde skjuta upp tiden, för jag ville träffa mamma. Och det gick bra. 

 

Efter arbetet åkte jag snabbt hem för att byta om och gasade enligt hastighet in till stan. 
Det är ledsamt att bo så långt ifrån mamma, eftersom vi har alltid så roligt när vi träffades. Idag har vi suttit och skrattat så tårarna har sprutat vid en restaurang. Och fnissat ännu mera under jakten på nya skor. 

För vi var båda i stort behov av nya skor.

 

 

Hittade skor som fick mig att  dansa  när jag la på dem. Börjar man dansa, måste man köpa dem. Även om de kostar över hundralappen.

Hatten av för försäljaren vid Stadium, som inte rörde en min när jag dansade runt eller gjorde olika övningar för att se om skorna var bra. Supertrevlig kvinna!

Innan jag köpte dem, la jag undan dem för en kort betänketid. När jag kom tillbaka för att köpa skorna fick jag höra med detsamma  "Jag har en present åt dig!".  Hade glömt vindruteskyddet som mamma gett mig, så jag slipper skrapa rutor i vinter, och butiken sparade dem åt mig. Snälla typer. 

 

Skorna jag köpte då?

Det är  Nike  Air  Max  Motion,  med stötdämpande sula. Känns som att gå på moln när jag har på dem. Otroligt sköna! Och snygga.

 

IMG 8531

Jag och Mr Fantomen poserar med skorna. 

De här skorna får mig att känna mig pigg, glad och som en chef.

 

IMG 8536

Av alla skomärken som finns, så tycker jag personligen att Nike är snyggast. Speciellt deras Air modeller med deras specialsula. Mamma köpte också Nike-skor, i annan modell.

Hade först tänkt att mina framtida skor skulle vara vita, men här på landet skulle det inte hållas vita en halvtimme ens. Så det blev svarta skor med vit sula. Snärtigt.

 

IMG 8537

Här ser du stötdämpande specialsulan. Önskar lite att sulan skulle blinka i neonljus för varje steg jag tar, men det är lika snyggt utan neonljus. Och tänk vilken skillnad det kan vara för benen och fötterna, bara för att man har bra skor på sig. Allt blir så mycket lättare.

 

IMG 8545

Efter att jag kom hem igen har jag inpregnerat skorna för bättre hållbarhet och bara beundrat dem. 

Kommentarer

  • Hanna Stigzelius 05/10/2016 10:24am (6 år sen)

    Supersnygga! Jag har liknande, men köpte dem i barnmodell, hälften billigare. Ibland är det bra med liten fot :)

Skriv en kommentar