bloggheader6

En gåva till gudarna, eller bara avkoppling?

Skrivet av Caroline Eriksson 13.03.2018 | 0 Kommentarer

Kategorier:

Trodde ni jag hade slutat med Bullet Journal, bara för att jag inte uppdaterat något på sista tiden? 

Nå, isåfall trodde ni fel. Jag har helt enkelt inte bara delat med mig av mina veckor, eftersom de mestadels sett likadana ut nu. Men idag gjorde jag en av de snyggaste designarna någonsin som existerat i min Leuchtturm 1917, och det vill jag dela med mig av. 

 

bullet journal vecka12 1

 

Jag tog mig tid att rita en elefant-mandala (eftersom jag tydligen fått mer energi och stiger upp tidigt på lediga dagar, och jag ritar hellre än skottar en gård full av blötsnö)!

 

Själva traditionen att göra mandalas kommer från Asien. Till exempel brukar munkar göra dessa formationer bland annat som en gåva till gudarna. Min elefant-mandala är dock inte en gåva till gudarna, mest på grund av att jag är ateist, men den var ett sätt för mig att koppla av idag. Men vill man ha lite symbolik i dessa sidor, så symboliserar elefanten styrka, lojalitet och visdom, vilket jag tycker är fina ledord att följa och ta till sig i livet.

 

bullet journal vecka12 2

 

Det är kanske inte en traditionell mandala, men man behöver inte alltid följa alla regler till punkt och pricka. Det var riktigt avkopplande att få sitta och testa sig fram och se vad min hjärna och själ ville skapa. 

Sen sist jag publicerade något om min Bullet Journal så har jag även upptäckt att jag inte behöver lika brett utrymme att skriva på, därför har jag nu börjat göra små boxar att planera i. Dessutom känns det som att man har lite mer ordning på det här viset, samtidigt man får rum att få utlopp för sin kreativitet.

 

bullet journal vecka12 3

 

Så, det var min elefant-mandala. Vilket djur ska jag rita som nästa? 

 

Kommentarer

Ingen har kommenterat ännu

Skriv en kommentar