Bloggheader Caroline3

En liten klagovisa.

Skrivet av Caroline Eriksson 17.08.2018 | 1 Kommentarer

Jag är inte van med att ha mycket på gång. Kanske är det på grund av den utmattning jag upplevde för ett decennium sen, eller så är det helt enkelt sån jag är som person. Men väldigt sällan prickar jag in mycket i min kalender under en vecka, eftersom jag vet vad som kommer att hända.

 

Jag blir trött. Färdig, helt enkelt. 

 

På mindre än en vecka har jag nu hunnit vara till Jakobstad, sålt och sörjt fyra kycklingar, arbetat, träffat vänner, haft besök av två tidningar som gått runt och fotograferat hemma hos oss, försökt se till att hemmet sett respektabelt ut till varje besök, även jag har behövt se respektabel ut, haft en provsittare till våra nya soffor till terrassen (eftersom typen ville köpa lika själva) och efter arbetet idag åker jag iväg på Sevendays sommarfest. Ja, efter att jag tvättat upp mig och fått mig att se respektabel ut än en gång.

Nu i efterhand så tycker jag ju inte det ser mycket ut i text, och allt det här har ju sist och slutligen varit roliga saker att vara med om. Men själsligt har det varit mycket. Du vet, tungt att vara på topp ibland.

 

Många andra kanske får mer energi av att göra mycket och träffa en massa olika människor, men jag får nog ba ta och acceptera att den typen är nog inte jag. Går det av att vara en extrovert introvert, så är det så jag skulle beskriva mig.

 

 

Sist och slutligen så vill jag inte verka otacksam eller allt för negativ, för jag vill fokusera på det positiva och jag är tacksam för allt jag får uppleva. Det här är väl bara en påminnelse till både dig och mig hur viktigt det kan vara att pausa upp ibland, prioritera egentid, och 

nästa vecka (då jag inte har annat än arbete inplanerat) kommer jag väl att sakna denna roliga vecka.

 

16.8.2018

Jag och Luna igår kväll.

 

Även hönsen mina behöver lite paus. Det har varit många besökare sen jag skaffade dem som velat se hönsen, och det uppskattas också mycket, men jag har börjat märka att de blir skygga när det är andra än jag eller Fredrik med. 

 

Nåja. Nu har jag fått ha min klagovisa. Dags att dra upp snåran, ha en rolig arbetsdag och ännu bättre kväll. Ta hand om er alla hjärtan.

 

Kommentarer

 • Cecilia 18/08/2018 9:37am (3 år sen)

  Jag är precis lika som du - en extrovert introvert, men det tog liksom såhär många år i livet för mig att förstå det. Jag menar, jag älskar ju när det händer grejer omkring mig och blir väldigt fort uttråkad och suktar efter socialt umgänge så jag har alltid sett till att ha fullt schema. Men så började jag märka att jag ofta är helt slut på kvällarna, trött i huvudet liksom, och sen jag flyttade ihop med min nya sambo och vi renoverade om huset har jag börjat föredra att vara ensam hemma eller spendera kvällarna med honom i lugn och ro. Får jag inte denna egentid orkar jag inte med någonting känns det som och för mig är detta en helt ny insikt. Så jag är absolut en utåtriktad introvert och behöver ladda batterierna efter en intensiv dag/vecka/period för att alls orka. Ta hand om dig och kom ihåg att inte flänga runt för mycket, hur kul det än är! <3

  • Caroline Eriksson 21/08/2018 9:34pm (3 år sen)

   Åh, tack för din fina kommentar och för att du delade med dig <3
   Förstår precis vad du skriver om, och känner igen mig. Ta hand om dig också! <3

Skriv en kommentar