bloggheader6

En lugnare födelsedag (för kärleken)

Skrivet av Caroline Eriksson 28.05.2017 | 0 Kommentarer

Idag är det exakt ett år sen jag ordnade min första, och förmodligen sista, överraskningsfest någonsin. Det höll liksom på att gå dåligt när sambon tyckte jag betedde mig mer underligt än någonsin, och inte fick han heller duscha när han ville. På sin egen födelsedag och allt, och där stod jag och bestämde över en vuxen man, och sa "Lita på mig, å ga dusch nu!". Men det slutade ju bra, vilket är huvudsaken, och hela kvällen kan du läsa om  HÄR. 

På ett år hände mycket. Hälften av vännerna har blivit föräldrar, och vi har blivit med hus. Därav en lugnare födelsedag i år.

 

I morse sjöng jag och Mr Fantomen sjöng upp kärleken, med presenter och kaffet som var färdigt kokat. Sen fortsatte dagen i ett relativt lugnt läge.

Jag frågade vad han ville göra av dagen, och vi hamnade vid huset med picknick och en födelsedagsdrink. Han fixade en lucka så man slipper till mellantaket, medan jag grillade korv och eldade som någon värre pyroman. Sen har vi även ätit god restaurangmat tillsammans med svärmor, kört runt och tittat på naturen..

..och nu sitter jag här.

 

Vart försvann den här helgen? Jag hade ju tänkt blogga om så mycket, men har gjort så mycket mer. Vilket är ju bra. Men bloggen får ta nya tag i morgon. Då, gubbar och gummor, händer det grejer!

 

 

Fredrik ska t.ex få vara med om sin första radiointervju tillsammans med mig,

och jag har lite ett och annat att blogga om - enligt kalendern. 

 

Skarmavbild 2017 05 28 kl. 20.01.06

 

Dagens födelsedagsmiddag, för världens bästa Fredrik.

Kommentarer

Ingen har kommenterat ännu

Skriv en kommentar