bloggheader6

En midsommardröm

Skrivet av Caroline Eriksson 22.06.2020 | 0 Kommentarer

Ingen midsommar är den andra lik. Då både jag och Fredrik jobbar skiftesjobb så är det alltid någon av oss som är i jobb. Men i år så är jag föräldraledig, och Fredrik är mitt i sin semester. Och det är Novas första midsommar. 

 

Redan på fredagen önskade jag de som följer mig på instagram en trevlig midsommar. En påminnelse om att det trots allt är en helt vanlig helg. Hur många glansbilder du en ser i ditt flöde, med blommor, bad, god mat och glada leenden, så är det som vilken dag som helst. Man behöver inte ha en hel massa program inplanerat, och man behöver inte umgås med precis alla.

Villl man stanna hemma, se på Netflix och äta chips till middag: då får man det.

 

Vi hade en midsommar hemma. Som vilken helg som helst. Men ändå inte.

 

 NovaLiv 20.06.2020 2

 

Vi har spenderat midsommaren som jag tidigare skrev, som vilken helg som helst. På grund av värmen har vi knappt haft några kläder på oss alls, utan svalkat oss i den lilla poolen utomhus, eller inomhus med fläkten som fläktat på för kung och fosterland. Men i lördags klädde vi på vårt barn i en enhörningsklänning, och Fredrik band en blomsterkrans. 

Vi gick inte långt ifrån vårt hus, och hittade en perfekt plats att fotografera vårt barn, och hennes allra första midsommar.

 

Nova hade så kul. Högt skrattade hon, där hon stod, och jag var glad att jag inte sålt min systemkamera i ett svagt tillstånd. Bara för att jag inte funnit tid eller inspiration till att fota det första halvåret, så betyder det ju inte att det ska vara så för evigt.

Jag tycker om att fota, speciellt människor, och hoppas på att göra mer av det nu.

 

Bilderna av Nova blev magiskt vackra.

 

 NovaLiv 20.06.2020 3

 

Det nya, som du ser, är att stå. Hon ska stå överallt. Vid soffan drar hon sig upp på någon sekund, och går sedan längs med soffan. Hon håller i sig med en hand, testar balansen, och det skulle förvåna mig om denna madame inte går innan hon fyllt ett år. 

Hon har ju nyligen blivit sju månader. Hon har ju tid på sig, och för mig får hon ta den tid hon behöver. Men det verkar vara bråttom och skynda på mest hela tiden.

 

 

Men ja, det var vår midsommar. Lugn, skön och bra. 

Hur firade du midsommar?
 

Kommentarer

Ingen har kommenterat ännu

Skriv en kommentar