blogghedaear

En riktig FEEL GOOD dag.

Skrivet av Caroline Eriksson 19.01.2018 | 0 Kommentarer

Om det i förrgår var en sämre dag, så fick jag uppleva en betydligt bättre dag igår. Det här är några av alla positiva saker jag fick vara med om.

 

Under arbetstid fick jag mysa med en golden retriever, som tydligen kände på sig att jag behövde en kram, för hunden var bara nöjd när jag slängde mig över den och älskade att bli pajad över hela kroppen. Även om man ska ha stor respekt för djur, så tror jag även att de känner på sig vilka människor som är okej att låta en komma nära. Det är väl som med människor. Inte går man nära någon som spottar, fräser och visar tänderna. Det handlar om kemi, och man vill hålla sig nära snälla typer.

 

Efter arbetet åkte jag raka vägen till huset för att fixa till föregående dags motgång. Jag slipade, målade, väntade lite och målade ett andra varv och sen var mitt kontor redo för gardiner. Samtidigt var Simons Element på väg till huset för att fotografera inför husvisningen, och jag var rädd för att det skulle skita sig än en gång med gardinerna och jag skulle åter igen få spackla och gråta.

Men det gick bra.

 

Nästan samma sekund som gardinerna var på plats körde Simons Element in på gården, och jag fick inspiration för hur jag själv kan fotografera mitt hem till bloggen. Fick så mycket komplimanger över det arbete jag och Fredrik har gjort att det fyllde mitt självförtroende en bra tid framöver. Dessutom fick jag och Fredrik världens bästa gåva från Simons Element, att jag hade kunnat gråta igen om det inte var så att jag inte vill gråta två dagar i sträck.

 

När jag fick min bättre hälft hem monterade han led-slinga vid köket så allt blev så mycket snyggare, medan jag tog en timmes tupplur på soffan. Det var den första tupplur jag tagit på ett år, och den första vid huset. Så behövligt och skönt.

Efteråt började vi på med sängstommen, och allt gick bra tills en skruv försvann inne i järnstommen. Det var ingen stor motgång, för det finns ju fler skruvar i världen, och nu fick sängen bara extra klingande ljudeffekter.

 

 

Sen fortsatte kvällen med god mat, en lång varm dusch, mys och en Beck-film. Gjorde precis allt jag ville och kände för igår, och det är så jag tar hand om mig själv efter en sämre dag.

 

IMG 0491

 

Där borta i hörnet tog jag min tupplur efter att jag fotograferat denna bild. Mitt kontor får ni se en ny dag.

 

Kommentarer

Ingen har kommenterat ännu

Skriv en kommentar