Bloggheader Caroline3

En stark själ.

Skrivet av Caroline Eriksson 26.01.2017 | 0 Kommentarer

Jag försöker mig idag på att ta ett foto i timmen. Går så där, även om det för mig bara har gått två timmar av denna dag. Lediga morgnar är underbart tröga utan händelserika moment. Jag får ba ta det lugnt, och det njuter jag av. 

Hade jag försökt mig på samma sak igår hade det mest bara blivit bebisbilder. For på förmiddagen till min vän och älskade bebisen för att umgås. I flera timmar umgicks vi, åt lunch och jag underhöll bebis medan mamman bakade bröd och pysslade inför dopet. 

 

Bebis är nu fyra månader och vill inte mysa lika mycket. Istället är det mer intressant att ligga i famnen och se på Tant Carro som gör roliga miner. Som försöker intala sig att det redan har hunnit gå fyra månader. Tänkt hur snabbt tiden går.

Den där rädslan jag hade i början för att röra henne, för jag trodde hon skulle gå sönder, är helt och hållet borta. Den här ungen klarar mycket och är en stark själ.

 

gulli

 

Och höni.  UNDERBARA  MÄNNISKOR  som redan hunnit samla in  8120  underskrifter  till medborgarinitiativet för Vasa Centralsjukhus. Helt galet! Fortsätt! Jag vet att vi kan. Har man inte tillgång till bankkoder eller att identifiera sig på annat sätt, så går det att skriva till pappers att man kräver lite rättvisa här i världen. 

 

FORTSÄTT  SKRIV  UNDER  HÄR.

 

Puss.

Kommentarer

Ingen har kommenterat ännu

Skriv en kommentar