En underbar egenskap du kan ha.

lördag 13 januari 2018 - 11:37 | 2 Kommentarer

Det finns de som menar att livet på internet inte går att jämföra med det verkliga livet. Att det inte har någon betydelse eller gör någon skillnad. Jag vill påstå motsatsen.

För igår var det ni, alla vänliga själar på internet, som gjorde gårdagen ännu bättre även om helgen redan startat på bästa sätt. Alla ni som tog er tid att skriva grattis, trycka på hjärtat och som var glad för min och Fredriks skulle att vi nu får ta vårt pick och pack för att flytta till vårt alldeles egna hem.

 

Medan jag gick runt i huset och skurade takpanelen så plingade det till i min telefon non stop. Varenda en av er som tog er tid att skriva gratulationer till mig och Fredrik gjorde det så mycket roligare att städa upp i huset. Som för övrigt  doftar citron nu. Hela mitt hjärta bubblade av glädje, för det kändes som att jag plötsligt hade hur många vänner som helst som kände glädje tillsammans med mig.

Och att kunna känna glädje med och för en annan människa, det är en underbar egenskap man som människa kan ha.

 

Tack alla underbara människor. 

Idag fortsätter jag att dammsuga och skura upp i huset. Planerar att spela musik på högsta volym, sjunga och dansa samtidigt som huset så småningom blir redo för oss.

 

IMG 0439

2

Kommentarer

 • johanna

  13.01.2018 15:40 (11 månader sen)

  Åh va ja e avundsjuk! känslan att få flytta in i eget hus, de e den bäääästa känslan..Så förväntansfullt, så roligt å städa, plocka alla saker på plats o bara ta in...Har flyttat 3 ggr i mitt liv, å alla gånger har det varit så roligt o befriande! å varje gång närmare vårt drömhus! Förra sommaren renoverade vi, flyttade in i augusti o sen dess har vi njutit vaaarje dag! Så ja e lite avundsjuk på KÄNSLAN ni har de kommande dagarna...! Grattis till husest! :) Å uppdatera om va kissorna säger!

  • Caroline Eriksson

   14.01.2018 11:49 (11 månader sen)

   Åh tack för din kommentar! Härligt att läsa att ni ännu njuter av att ha fått flytta, det betyder ju bara att ni verkligen är på rätta platsen. <3

   Hade no tänkt uppdatera om vad katterna säger, så det är ju kul att det är åtminstone du som ser fram emot att läsa det blogginlägget, så det inte bara är jag ;)


Skriv kommentar