bloggheader copy

En underbar helg

Skrivet av Caroline Eriksson 23.10.2016 | 0 Kommentarer

Oj vilken härlig helg det blev. Tog en bloggpaus igår, för det är viktigt att kunna pausa från sociala medier ibland. Men det har hänt ett och annat, och allt ska ni få läsa nu. Det har varit hus, lejon, badkar och fest.

 

 

I fredags fick jag ett samtal från försäljaren från husfabriken huset är ifrån.

Jag svarade: "Heeeeeej *****! VI HAR BYGGLOV!!!". Han hade tydligen vägarna förbi Petalax, och en liten stund senare stod jag vid tomten med försäljaren och la upp en skylt. Hjärtat slog ett extra slag när jag såg mitt och sambons efternamn bredvid varandra och årtalet 2017 under.

På skylten syns en stor amerikansk villa med flera våningar, och misstänker många kommer tro vi ska bygga ett sånt hus. Men neeeej. Det blir så mycket bättre än så. ;-)

 

Till kvällen gjorde jag mig redo för fest med mina härliga arbetskollegor. Det har varit renovering hela sommaren, och nu skulle vi fira att allt är klart med en rama inflyttningsfest.

Fick god mat och skrattade tills tårarna sprutade. Gav mig själv en klapp på axeln för att jag orkade till elva på kvällen. Var nästan sista kvinna på plats, innan jag var redo att åka hem och sova.

 

IMG 7568Fotograferade inget i fredags, eftersom jag inte vill ni ska se min arbetsplats.

Men visar en bild från förra årets fest som hölls i annan lokal. Här har några kollegor teater för oss.

 

 

Lördagen spenderades med att rensa på datorn, och förde över allt viktigt jag vill ha sparat till den externa hårddisken. Massor av rensning tydligen nu, men känslan efteråt är så skön.

Kvällen blev lugn och härlig. Badade badkar med kärleken, såg på film och åt pistaschnötter och vattenmelon tills jag blev stinn.

Har burit på lejon i famnen hela natten. Det går tydligen att bära på dem som barn, även om de är större än en själv.

 

Och jag sov länge. Till klockan 12 idag!

 

Det händer aldrig, så förstår inte vad som tagit åt mig. Men behövde tydligen sömnen. Min hjärna är lite mera allert och har kommit på sånt som borde ha gjorts för en månad sen. Herregud vad tankspridd jag har varit.

Är dessutom redo att göra lägenheten lite finare. Om två dagar ska jag bli filmad för en juttu, här hemma.

 

 

Hur har din helg varit? :-)

Kommentarer

Ingen har kommenterat ännu

Skriv en kommentar