blogghedaear

Erfarenheter och känslor, som är lika mycket värda

Skrivet av Caroline Eriksson 22.02.2018 | 1 Kommentarer

Innan jag börjar detta blogginlägget på riktigt, så vill jag bara säga tack till alla som har hört av sig med att gästblogga här på bloggen. Förvånansvärt är det många som vill bli intervjuade av mig, och jag får leva ut min barndomsdröm att bli journalist. Inom snar framtid kommer ni att få ta del av underbara människor och deras liv och erfarenheter, och varje historia har hunnit komma mig nära hjärtat.

 

Det är fortfarande öppet för vem som helst att ta kontakt med mig om ni känner att ni vill gästblogga eller bli intervjuad av mig. Var inte rädd för att du inte skulle ha något att berätta, för sanningen är att alla har vi en historia som är värd att höras. Alla har vi egna erfarenheter och känslor, som är lika mycket värda. Du får vara anonym om du vill.

Sänd ett mejl till erikssoncaroline@hotmail.com, så är det kanske din historia som hörs här.

 

Dagens visdomsord blir från ingen mindre än Andy Warhol.

 

“They always say time changes things,

but you actually have to change them yourself.”

 

10991139 10152939231943880 7316991465656470170 n

 

Och det är något jag verkligen tror på. Vill du ha en förändring så räcker det inte bara med att du sänder ut det till universum, samtidigt som du arbetar emot med tanken eller lever emot det sätt som är den sanning för dig.

Jag tror vi människor känner känslan av lycka och tillfredsställelse när vi lever enligt vår sanning och det som får oss att må bra. Att göra gott ger goda känslor.

 

Så idag ber jag dig att vara sann mot dig själv, vara kärleksfull mot dig själv och din omgivning, och ba må gott. 

Kommentarer

  • Lille John 22/02/2018 10:23pm (3 år sen)

    Gee golly, liksom jag velar fram och tillbaka med om jag skulle ha något att säga. :D Eller snarare, något INTRESSANT att säga. Liksom har inte gjort något extravagant eller spännande, som jag kan komma på.
    Ska tänka på det och mailar om jag kommer på något. :)

Skriv en kommentar