Bloggheader Caroline3

Ett annorlunda nyår

Skrivet av Caroline Eriksson 01.01.2017 | 1 Kommentarer

Så blev det ett nytt år, med nya möjligheter. Jag var mer redo än förr att tacka för året som gått, och se vad tvåtusensjutton har att erbjuda. 2017! Undrar hur länge det tar innan man slutar tro att maten håller sig till nästa år, nu när det är ett nytt årtal att hålla reda på?

 

Vi hade inga planer för nyåret. Började bli mig själv igen efter att ha varit däckad i en rama förkylning och fått tillbaka smaksinnet så pass att jag kunde njuta av god mat. Nyårsmaten med recept bloggar jag om vid ett senare tillfälle.

Nu tar jag och skriver om kvällen. 

 

 

De flesta av våra vänner som vi vanligtvis firar storhelger med, firade alla på olika håll. Så vi hade inga planer och visste inte vad eller hur vi skulle fira det nya året. Så det var lite annorlunda.

Men en dag före det nya året skulle firas, blev vi bjudna till ett trevligt par som hörde att vi inte hade några planer. Härliga människor som tar emot en med öppna armar. <3

Vi åkte dit med sprakastickor och sockerfri glögg. Jag blev glad av att mötas av katter där, som myste i famnen, trots att de inte annars vill vara i famnen. Mindre än av hälften av gänget som var där kände vi från förr, medan resten av schacket fick vi lära känna. De alla var trevliga och det är bara roligt att träffa nytt folk. Nyttigt framförallt, för annars blir man lätt så bekväm.

 

Ändå var jag tacksam för alla bekanta ansikten som man kunde diskutera med, utan att presentera sig extra eller berätta vad man gör om dagarna. Dessutom tyckte inte de att det är konstigt när jag tar fram systemkameran för att fotografera. 

Dock fotograferade jag väldigt lite ansikten igår, speciellt inte när alla kanske inte vet av att det finns en risk att de hamnar på en blogg.

 

nyar1

 

Om mamma läser det här, så ska du veta att jag är så otroligt nöjd med min frisyr. Jag kommer aldrig att spara långt-långt hår igen. Frisyren tog fem minuter att göra igår och känner mig alltid så fabolous. 

 

nyar2

 

Jag delade ut sprakastickor åt de som inte hade raketer. Efter tolvslaget när alla raketer var smällda, var det ganska fridfullt att bara stå med ett tomtebloss i handen och vänta på att den skulle brinna ut. 

På bild är vår vän som var snäll och tog emot oss med öppna armar.

 

nyar3

 

Alla nyårsraketer jag fick med på bild.

Jag somnade med ett fridfullt hjärta och vaknade upp med nya krafter. Vet att man inte kan göra så mycket åt vad som kommer att hända detta år. Men jag tänker ge järnet att göra det bästa av allt. 

 

Hoppas att ni alla fick ett fint nyår. Att ni tog hand om er själva och de ni älskar igår. Att ni vaknade upp idag med kärlek i hjärtat.

 

Hur firade du det nya året?

 

Kommentarer

 • Nina 01/01/2017 3:01pm (5 år sen)

  Vi fira hemma i lugn o ro, skönt he o ibland :) Blåste såpbubblor med kidsen iställe för raketer - o Turbo tacka oss för det!

  • Caroline Eriksson 02/01/2017 11:01am (5 år sen)

   Blåsbubblor! Härligt och minst lika festligt!
   God fortsättning på året till er! :)

Skriv en kommentar